6 januari: de Boer maatwerk in keukens Toptoernooi

Na 3 jaar afwezigheid is het zaterdag 6 januari eindelijk weer zover: De Hazerswoudse Kampioenschappen voor de elite. De elite hoor ik u denken?

Totaal zullen 24 spelers en 2 speelsters gaan spelen om de titel Hazerswouds Kampioen. Grote kanshebbers zijn Martijn de Vries en Michel de Boer. Makkelijk zullen deze voormalig Nederlands kampioenen het niet krijgen met tegenstand van onder andere Koen Hageraats, Cosmin Stan en de Belgen Filip Cluyts en Nicolas Schenkel.

Namens Avanti zal het eerste herenteam een poging doen om te stunten. Naast al deze gerenomeerde namen zullen ook de jeugdige talenten Gabrielus Camara en Milo de Boer deelnemen.

Het toernooi zal aanvangen om 12:00 uur en de finale is gepland uiterlijk 18:00 uur. Vanaf 16:00 worden toeschouwers getrakteerd op een heerlijk glaasje champagne in het kader van een toast op het nieuwe jaar. Culinaire hoogstaande hapjes zullen ook niet ontbreken en deelnemers kunnen na afloop een hapje mee eten.

Tafeltennisliefhebbers zijn van harte welkom om deze dag toptafeltennis gratis te kunnen aanschouwen en te proosten op 2018. Hopelijk tot dan!

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail