Superstarcursus

 

Ideaal voor beginners
De Superstarcursus is speciaal voor kinderen gemaakt en laat kinderen op een leuke en sportieve manier kennis maken met de tafeltennissport. Aan het einde van de cursus kunnen de kinderen na een (leuk)examen een diploma verdienen. Als ze doorgaan met tafeltennis kunnen ze aansluiten bij de trainingen om misschien wel even goed te worden als de toppers van Avanti die in de top van Nederland uitkomen!

Vernieuwd concept voor jongste jeugd (ca. 6-12 jaar)
Avanti heeft speciaal voor de jongste jeugd (6-12 jaar) de Superstarcursus vernieuwd. Deze zal op zaterdagochtend plaatsvinden. Hoofdtrainer Sundeep Singh vertelt: “We hebben nu een speciale versie van het programma ontwikkeld voor de jongere jeugd. Door middel van spelenderwijs leren en laagdrempelige oefeningen sluiten we beter aan bij de beleefwereld en de motorische vaardigheden van de doelgroep.” De ouders worden ook niet vergeten, de sfeervolle kantine zal de hele training open zijn voor een lekker kopje koffie.

8 lessen op zaterdagochtend
De vernieuwde superstarcursus zal op zaterdagochtend (10:30-11:45) plaatsvinden. De cursus zal bestaan uit 8 lessen, op de volgende data:
Zaterdag 12 en 26 september, 10, 24 en 31 oktober, 7, 14 en 28 november.
Tijdstip: 10:30 – 11:45.
Iedere deelnemer krijgt een Superstar shirt en kan een goed tafeltennisbatje van Avanti lenen. De kosten bedragen €15,-

Meer informatie en inschrijven
werving@ttvavanti.nl