Jeugdteam 1 trad aan tegen Rijnsoever. Joep was belangrijk met een hattrick. Martijn won 2 partijen, Stijn wist helaas geen pot te pakken. Zo kwam er een gelijkspel op het scorebord na ruim 4 uur spelen. De jongens staan na 3 wedstrijden op een 5e plaats. Er is nog alles mogelijk: de achterstand op de koploper is slechts 4 punten…
Team 2 deelde net als het eerste jeugdteam de punten. Tegen ATTC kwamen Thijs en Kevin 2x tot winst. Wesley won ook een partij. De boys zijn momenteel terug te vinden op een vierde plaats.

In de pupillen duo competitie verloren Aron en Jesse nipt met 2-3. Jesse won zijn potjes en is nog ongeslagen deze competitie. De eerste twee competitierondes werd er gewonnen en zo staan ze op een tweede plaats.
Eva en Bianca wonnen knap met 4-1 van Papendrecht. Bianca sloeg 2 punten binnen. Eva won er 1 en de dubbel werd ook overtuigend gewonnen. Dit duo staat nu op een derde plaats.
Tot slot kwam ons derde pupillenteam in actie tegen TOGB. Joël en Loet traden zaterdag voor het eerst aan. Zij debuteerden zeer verdienstelijk door 4-1 te winnen. Loet won overtuigend zijn partijen, Joël won een enkelpartij en het dubbel werd binnengesleept. Ook dit team is terug te vinden op een derde plaats.