Zaterdag 2 november heeft Dames 1 in een directe confrontatie met De Toekomst een plek bij de eerste vier veilig gesteld. Door de 6-4 overwinning komen de dames de komende weken uit in de play-offs in de 1e divisie!

De 6-4 overwinning in het pittoreske Lochem was het gevolg van een mooie teamprestatie. De overtuigende Anthira van Wensveen wist wederom haar 3 wedstrijden eenvoudig in winst om te zetten. Nena Zantman voegde hier 2 overwinningen aan toe. Het 6e punt kwam op naam van Christel Petiet. Door de overwinning staan de dames op een 4e plek, waardoor de komende weken de returns met DHC, De Treffers en Disnierats gespeeld zullen worden.

Naast het success van Dames 1 kwamen de reserves van Heren 2 en Heren 3 ook in actie. Heren 2 wist op bezoek bij Smash in Monster een eenvoudige 8-2 zege te boeken. Kopman Patrick Nieuwendijk was goed voor een mooie hattrick. Olaf Stolwijk en Bjorn Pluijm voegden hier beiden 2 punten aan toe. Ook het dubbel was een prooi voor Heren 2, die door de zege nog steeds stevig aan de leiding gaan in de 3e divisie.

Heren 3 ging ietwat teleurstellend met 6-4 onderuit tegen Stede Broec. De steeds beter spelende Steven Pouw wist 2 maal te winnen en stond ook aan de basis van de zege in het dubbelspel. Edu Lamtara voegde hier 1 overwinning aan toe. De met een trainingsachterstand kampende David Saunders bleef, zoals door insiders verwacht,  met lege handen achter. De nederlaag heeft geen grote gevolgen voor Heren 3 die op een degelijke 2e plaats bivakkeren.