Zondag 22 maart werd in Sporthal Leidscheveen het tweede en laatste A-toernooi van het seizoen 2014/2015 gespeeld. In een ruime sporthal werd in alle categorieën door de beste jeugdspelers van Nederland gespeeld om de prijzen. Avanti had dit keer met Olaf Stolwijk, met coach Vincent Swart aan zijn zijde, maar 1 deelnemer. Junior Stephan Sparreboom had vanwege studieredenen afgezegd. Olaf won zijn eerste partij bij de kadetten, maar verloor daarna van Patrick van de Nieuwendijk. Hoewel Patrick vaker een lastige tegenstander is gebleken was dit toch een tegenvaller.

Vervolgens won Olaf 3 partijen op rij, waardoor hij toch nog om de 3e plaats kon strijden. Daarin moest wederom tegen Patrick aangetreden worden en wederom ging de wedstrijd (met 3-1) verloren. Zo kwam Olaf uiteindelijk uit op de 4e plaats. De finale bij de kadetten werd gewonnen door Collin Jager die oud- Avantispeler Nolan Schultz met 3-0 versloeg.