Jong en oud is weer welkom bij Avanti

 

Vanaf 30 augustus gaat het nieuwe tafeltennisseizoen weer van start. We moeten nog rekening houden met een aantal corona maatregelen maar voor het grootste gedeelte kan er weer volop getafeltennist worden.
De trainingen gaan weer van start en er is voldoende ruimte om vrij te spelen. In de week van 13 september gaat ook weer de competitie beginnen. Voor die er echt zin in hebben kan je al verschillende toernooien spelen in de regio. De vaste leden die bij Avanti spelen weten de tijden waarop er vrij spelen of training is wel te vinden.
Als je nog geen lid bent en je wil gaan sporten is tafeltennissen bij Avanti een mooi begin om na vakantie of corona weer op een gezellige manier wat te gaan doen. Er is voor iedereen een mogelijkheid en als je wil weten wat het best bij jou past neem contact op. Dit kan onder andere met een mailtje naar:  werving@ttvavanti.nl

 

Als je nog op de basisschool zit starten we op 15 september om 16:00 met een Superstarcursus. Dit is 6 weken een kennismakingscursus speciaal voor kinderen vanaf ongeveer 7 tot 12 jaar. Kijk voor meer uitleg onder het kopje trainingen/groepen. Als je het leuk lijkt om kennis te maken meld je aan werving@ttvavanti.nl.

 

Ik zie jullie in het nieuwe seizoen