Landelijke teams vermaken thuispubliek

Landelijke teams vermaken thuispubliek

Zaterdag 19 oktober kwamen Dames 1, Heren 2 en Heren 3 gezamenlijk thuis in actie. Mooie partijen werden afgewerkt voor 30 man publiek.

Dames 1 verloor met 7-3 tegen het sterke Treffers.  De uitblinkende Nena Zantman zorgde voor de 3 punten. Christel Petiet en Sharon van Zelderen verkochten de huid duur, maar kwamen niet tot scoren. Opvallend was het geklaag van een van de dames van de Treffers over het aantal geproduceerde decibel in de SafeCon Arena, zeker tegen de achtergrond van een steeds afnemende belangstelling voor de sport. Zou dit een van de redenen kunnen zijn?

Op de tafel ernaast wist Heren 2 met 8-2 te winnen van De Toekomst. De punten werden gemaakt door Vincent Swart (3x), Olaf Stolwijk (2x) en Albert van Beek (2x). Daarnaast wisten Albert en Vincent ook het dubbel om te zetten in winst.

Heren 3 kwam tot slot tot een 6-4 overwinning tegen DOV. De met veel bombarie wedergekeerde Leon van Boven wist de verwachtingen niet waar te maken en kwam tot slechts 1 overwinning. Martin Groenewold was zoals vanouds goed voor 3 overwinningen en winst in het dubbel. David Saunders zorgde voor het laatste punt.

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Attachment