Zaterdag 23 november kon men wederom genieten van toptafeltennis bij de gezelligste vereniging van Nederland. De vier landelijke teams en de leuke tegenstanders trakteerden de ruim 50 toeschouwers op mooi vermaak.

Heren 1 dolf tegen Hilversum met 1-5 het onderspit. De uitslag had zomaar andersom kunnen zijn als Simon Goessens en Frank Hollak wel de 5 setters binnen hadden kunnen slepen. Ruan Greyling boekte gelukkig wel een keurige overwinning op Patrick Oeij.

Dames 1 verloor met 3-7 tegen koploper DHC. De overwinningen werden behaald door kopvrouw Anthira van Wensveen (2x) en Christel Petiet (1x). Vooral de winst van Christel op de Russische Olga Dimitrieva was erg knap. Sharon van Zelderen kwam niet tot winst.

Hoogtepunt van de dag was het kampioenschap in de 3e divisie van Heren 2. Zij deden dit met ongekende stijl door met 10-0 te winnen van US uit Amsterdam. Voormalig toppers zoals Gilles van Oorschot en Arco Visser kwamen er niet aan te pas tegen de dadendrang van Albert van Beek, Olaf Stolwijk en Bjorn Pluijm. Op de bank zagen de overige teamgenoten Patrick Nieuwendijk en Vincent Swart dat het goed zat. Dit prachtige ensemble zal in het voorjaar alle teams in de 2e divisie het vuur aan de schenen leggen.

Tot slot ging Heren 3 met 3-7 onderuit tegen kampioen Bit. De punten werden gescoord door Martin Groenewold (2x) en Marcel Does (1x). Invaller Roland Pijl vocht voor wat hij waard was, maar kwam zoals verwacht niet tot scoren.