Afgelopen zaterdag mochten onze jeugdteams na een competitiepauze van bijna één jaar weer aan de bak in de SafeCon Arena. Het eerste jeugdteam komt net als voor de stop uit in de promotieklasse. Het vernieuwde tweede team speelt in de 3e klasse. Helaas heeft Avanti dit najaar geen teams in de pupillen duo competitie.

De jongens van team 1 hebben gelijkgespeeld tegen streekgenoot Vriendenschaar. Het was duidelijk dat de teams aan elkaar gewaagd waren: de eerste vijf partijen werden pas beslist in de vijfde game. Martijn (Hogenboom) en Ferry wonnen uiteindelijk 2 partijen. Joep wist hier één punt aan toe te voegen. Het dubbel Ferry/Joep verloor diep in vijven.

Het tweede team trad aan tegen Rijnsoever. Jesse kende een topdag en bleef ongeslagen. Bianca won haar eerste partij ook overtuigend, maar moest daarna haar tegenstanders feliciteren. Martijn (de Wilde) moest nog wennen en bleef helaas met lege handen achter. Het dubbel ging naar de tegenstander. Zo kwam er een nipte 4-6 nederlaag op het scorebord te staan.