Jeugdteam 2 kampioen!

De boys van team 2 zijn kampioen geworden in de derde klasse! Tegenstander Vriendenschaar kon hier nog een stokje voor steken, maar de mannen wisten overtuigend te winnen! Super gedaan! Joep zette zijn team op een 2-0 voorsprong en stelde zo het kampioenschap veilig. Uiteindelijk wonnen de heren met 8-2. Met deze overwinning hielden zij Vriendenschaar 13 punten achter zich en hebben de titel na een sterk tweede deel van de competitie met overmacht binnengehaald!

Het eerste jeugdteam sloot af met een 6-4 overwinning. Twan en Thijs wisten er beide twee te winnen en Martijn wist hier nog een punt aan toe te voegen. Het team eindigt uiteindelijk op een mooie tweede plaats.

Team 3 wist ook positief af te sluiten door met 6-4 te winnen. Wesley scoorde een hattrick en de score werd aangevuld door 2 winstpartijen van Pim en 1 van Jochem. Ook deze heren hebben zich goed staande gehouden en zijn op een keurige derde plaats geëindigd.

Jeugdteam 4 had het lastig tijdens de laatste competitieronde. Kampioen Rijnsoever bleek een maatje te groot: onze toppers wisten 1 punt binnen te slepen. Dit team eindigt ook op een mooie derde plaats.

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Attachment

jeugd 2 kampioen