Jeugd: Slot competitie en kwartfinale meerkampen

Op zaterdag werd de laatste ronde van de competitie afgewerkt. Het eerste team wist met 6-4 te winnen van VVV 2. Ferry en Martijn wonnen er 2, Stijn voegde hier nog 1 punt aan toe. De dubbel ging ook naar Avanti. Onze boys zijn op een keurige tweede plek geëindigd!

Ook team 2 mocht aantreden tegen VVV. Het goede voorbeeld van het eerste team werd gevolgd: de Avantianen wonnen met 7-3. Kopman Thijs bleef ongeslagen, Kevin won 2 van zijn partijen en Wesley wist ook 1 partij te winnen. Uiteindelijk zijn Thijs, Wesley, Kevin en Jochem op een vierde plaats geëindigd.

Ons jongste team speelde gelijk tegen Taveba. Jesse scoorde een hattrick. Eva en Aron wonnen beide 1 wedstrijd. Jesse, Bianca, Eva, Aron en Micha zijn derde geworden in de najaarscompetitie.

Op zondag werd in Almere de kwartfinale van de Nationale Jeugdmeerkampen gespeeld. Avanti had twee ijzers in het vuur: Martijn en Joep deden mee bij de pupillen. In poules van 6 mochten de eerste drie door naar de halve finale. Martijn heeft gestreden voor wat hij waard was en dit leverde 2 mooie winstpartijen op. Hiermee werd Martijn 5e in zijn poule. Joep won knap 3 partijen. 2 andere tegenstanders wonnen er net als Joep 3. Achter de ongeslagen nummer 1 van de poule kwam Joep zo in een driehoekje terecht. Hierin zat het niet mee voor Joep: hij eindigde op een vierde plaats en mag helaas net niet door naar de volgende ronde.

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail