Inschrijven voor basisschoolkampioenschappen

Op woensdag 27 december 2017 organiseert TTV Avanti weer de Hazerswoudse Kampioenschappen Tafeltennis voor basisscholieren. De 5 basisscholen van Hazerswoude-Dorp en Hazerswoude-Rijndijk gaan strijden om de grote wisselbeker!

In 2013 wist de Steyaert school de wisselbeker te winnen, in 2014 en 2015 was het de Tweeklank en vorig jaar won de St. Michael. Welke school slaat dit jaar de meeste punten bij elkaar en wint de supergrote  wisselbeker? Doe mee met dit tafeltennisfeest!

De Kampioenschappen zijn bedoeld voor de leerlingen van de groepen 3, 4, 5 (aanvang 10.00 uur) en 6, 7, 8 (aanvang 13.30 uur). Deelnemers hoeven geen spelmateriaal aan te schaffen. Er is bij Avanti ruimschoots tafeltennismateriaal aanwezig. Uiteraard gaat niemand zonder een prijsje naar huis!

Voor iedereen die wil oefenen voor de Kampioenschappen organiseert Avanti trainingen op woensdagmiddag 06/12, 13/12 en 20/12. Ervaren trainers zullen je wegwijs maken in de beginselen van de tafeltennissport. Ben je enthousiast? Doe dan mee! Als je een inschrijfformulier via je school hebt ontvangen dien je dit zo spoedig mogelijk bij de juffrouw of meester in te leveren. Ook als je als leerling geen inschrijfformulier hebt ontvangen of je hem kwijt bent kun je meedoen. Meldt je dan per ommegaande, maar uiterlijk 27 november,  aan via www.ttvavanti.nl/basisschoolkampioenschappen.

Vragen? werving@ttvavanti.nl

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Attachment

IMG_3276 kinderen