In een werkelijk fenomenale laatste speelronde in de competitie heeft TTV Avanti al haar doelstellingen binnen weten te slaan. De tafeltennisvereniging uit het pitoreske Hazerswoude heeft met zowel Dames 1 als Heren 1 de kampioenspoule van de 1e divisie weten te behalen. Een treedje lager heeft Heren 2 bijzonder knap het kampioenschap weten te pakken in de 3e divisie terwijl Heren 3 in diezelfde klasse knap tweede wist teĀ  worden. Al met al al een uniek seizoen voor de ‘Azurri’ blauwen.
Zowel Heren 1 als Dames 1 hadden dezelfde doelstelling aan het begin van het seizoen: bij de eerste drie teams eindigen. In de laatste speelronde hadden de dames genoeg aan vijf punten tegen DTV en dit bleek geen al te grote opgave. Lenny van der Meer en Christel Petiet scoorden beide 2x terwijl youngster Rian Nijdam 1x haar armen de lucht in mocht steken. Aangezien het dubbelspel ook werd gewonnen werd de plek in de kampioenspoule veilig gesteld. De Heren hoofdmacht hadden slechts 1 puntje nodig tegen Tempo Team. De klassieke clash werd uiteindelijk omgezet in een 3-7 zege. Het collectief zegevierde ook dit keer: Simon Goessens, Frank Hollak en Steffen Greup wonnen allen 2x en ook het dubbelspel werd andermaal in winst omgezet. Een tweede plek in de stand achter Pecos is het gevolg na een bijzonder stabiel seizoen.
Kampioen
In de 3e divisie werden Ronald Vijverberg, Olaf Stolwijk en Edu Lamtara knap kampioen. In een spannende strijd met de reserves van Tempo-Team werd er uiteindelijk aan het langste eind getrokken. Volgend seizoen mogen de heren het gaan proberen in de 2e divisie. Heren 3 daarentegen moest het in de 3e divisie afleggen tegen Vriendenschaar. De uiteindelijke 2e plek in de stand werd met volle tevredenheid begroet.
Drukke decembermaand
Nu de competitie ten einde is komt de klassieke drukke December maand aan bod bij Avanti. Te beginnen met de Open Hazerswoudse. Ruim 80 deelnemers zullen op 11 December in een bijzonder prettige sfeer strijden voor de hoogste eer. Op 28 December is het de eer aan de basisscholen van de gemeente Alphen om het tegen elkaar op te nemen terwijl een dag later de klassieke Kalverjaskampioenschappen van Hazerswoude zijn. Ruim 250 kaarters zullen in de zaal de strijd aangaan met elkaar.