Dames 1 schittert tegen koploper

Dames 1 schittert tegen koploper

Zaterdag 7 maart speelden Dames 1, Heren 2 en Heren 3 gezamenlijk thuis in de prachtige zaal van het mooie Avanti. Vooral dames 1 liet zich van haar beste kant zien.

De dames wisten namelijk met maar liefst 7-3 te winnen van koploper DHC. Nena Zantman en Anthira van Wensveen kwamen met subliem spel beiden tot 3 mooie overwinningen en wisten daarnaast ook het dubbelspel gezamenlijk binnen te slaan. Sharon van Zelderen kwam ondanks diverse kansen niet tot winst. Door deze strakke zege vinden de dames zich terug op een keurige 2e plek in de 1e divisie. Zit er nog meer in het vat voor de getalenteerde dames?

Heren 2 ging voor het eerst in lange tijd weer eens ten onder. De gasten van Tempo Team waren met 3-7 te sterk. Opvallend was dat alle punten op naam kwamen van de in goede vorm verkerende Vincent Swart. Albert van Beek en Bjorn Pluijm kenden een mindere dag en kwamen niet tot winst. Ondanks deze nederlaag staan de heren nog steeds op een nette 2e plaats in de 2e divisie.

Heren 3 speelde verdienstelijk gelijk tegen Middelburg.  Martin Groenewold (2x), Edu Lamtara (1x) en David Saunders (1x) leverden een nette prestatie in een mooi gevecht. De heren vinden zich in deze zeer spannende poule terug op de 3e plek. Zowel het kampioenschap als degradatie zijn hier mogelijk…

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Attachment