NIEUWE CORONA-MAATREGELEN

Per 14 oktober 2020 zijn de corona-maatregelen wederom aangescherpt in elk geval voor 4 weken, maar mogelijk ook voor langere tijd.

In het kort:

1. De competitie (zowel junioren al senioren) is stilgelegd.
  2. Er mogen door spelers vanaf 18 jaar geen wedstrijden gespeeld worden, er mogen ook geen dubbels gespeeld worden.
  3. Trainen mag wel, in groepjes van 4 op 2 tafels, waarbij zo’n groepje alleen onderling mag wisselen, maar niet met andere groepjes mag wisselen.
  4. Kleedkamers zijn gesloten.
  5. Er mogen geen zelf meegebrachte alcoholische dranken genuttigd worden in het clubgebouw.
  6. Publiek is niet toegestaan.
  7. Na de training moet men z.s.m. het gebouw verlaten.

In principe is het corona-protocol (rechts onder op deze pagina te downloaden) geldig tot half november, mogelijk langer.

Dit zijn nog eens de basisregels:

• Voorop staat: Gebruik je gezonde verstand.
  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Schud geen handen, vermijd aanraken van je gezicht.
  • Hoest en nies in je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze na gebruik weg.
  • Houd 1,5 m afstand (personen vanaf 18 jaar)
  • Was bij aankomst en weggaan bij Avanti je handen met water en zeep of desinfecteer ze.
  • Houd je aan de looproute. De nooduitgang aan de zuidkant is de uitgang.
  • Noteer datum, naam + tijd op de registratieformulieren bij de ingang van de zaal. Niet Avanti-leden dienen hun contactgegevens in te vullen op een apart formulier.
  • Per training een box met tafeltennisballen (in de berging), na afloop daarin de ballen terugdoen.
  • Niet zingen of schreeuwen in groepsverband.
  • Gebruik je eigen spullen, zoals batje, handdoek, bidon etc.
  • Zaal zoveel mogelijk luchten, in ieder geval tussen 2 trainingen (minstens 10 minuten).
  • Corona-coördinator is Annelies Snabel, secretaris van Avanti, te bereiken via tel. 06-12167314 of per mail: secretaris@ttvavanti.nl

Bestuur ttv. Avanti

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail