De Springplank wint hem!

Het was een leuk bezochte dag. De desbetreffende dag in de Kerstvakantie. Op dinsdag 27 december was het dan zover. De basisschoolkampioenschappen tafeltennis voor Hazerswoudse scholen stond op het programma. De felbegeerde beker voor de school werd uiteindelijk gewonnen door de Springplank. De prachtige dag verliep als volgt:
Om 10:00 uur was het aan de groepen 3,4 & 5 om te strijden voor hun school. In de ochtend had de Springplank al een gat geslagen van 5 punten. Ze werden op de hielen gezeten door de st. Michaƫlschool en de Steijaert.

Spannende leuke potten werden er gespeeld, waarbij er strijd werd geleverd. Het was mooi om te zien. In de middag vanaf 13:30 was het aan de groepen 6,7 & 8. Dit werd een ongelofelijke spannende middag. De scholen die in de ochtend ruimschoots aanwezig waren, waren in de middag minder bezet. Hierdoor konden scholen als PCB Johannes Post en De Tweeklank aansluiten. Na weer prachtige potten te hebben gezien heeft de Springplank net aan op 1 punt verschil gewonnen van De Tweeklank.
Dit was de negende editie van de Basisschoolkampioenschappen en met een nieuwe winnaar. De Springplank. Elke school heeft nu minstens 1x de grote wisselbeker in de lucht mogen houden. De 10de editie belooft een geweldige editie te worden. TTV Avanti ziet jullie dan!

Unknown