Op de eerste dag van alweer een nieuwe maand boekten Dames 1 en Heren 2 mooie overwinningen. Heren 3 ging nipt onderuit.

Dames 1 kwam op bezoek bij De Toekomst tot een mooie 2-8 overwinning. Nena Zantman en Anthira van Wensveen overtuigden wederom in de 1e divisie dames. Beiden waren zoals zovaak goed voor een eenvoudige hattrick. Sharon van Zelderen liet mooi spel zien, maar kwam niet verder dan eenmaal winst. Het dubbelspel was ook een prooi voor de fris spelende dames. Door deze overwinning staan de dames nu op een nette 2e plaats in de 1e divisie.

Heren 2 boekte uit tegen Spaarne haar 12e overwinning op rij! Albert van Beek en Olaf Stolwijk lieten beiden sterk spel zien en wisten alle enkelspelen te winnen. Vincent Swart wist eenmaal te zegevieren. Uitslag: 3-7 overwinning. Door deze overwinning staat Heren 2 na 2 wedstrijden op een verrassende 2e plaats in de 2e divisie met slechts 1 punt achterstand op titelfavoriet en koploper US.

Bij Heren 3 is het in tegenstelling tot Dames 1 en Heren 2 momenteel kommer en kwel. Uit bij de Sprint werd er met 6-4 verloren. Dat lag niet aan Edu Lamtara die 3 zeges wist te noteren. Bernou Wagenaar voegde er het 4e punt aan toe. David Saunders wist wederom geen enkele pot in winst om te zetten. Door de 2e nederlaag op rij staan de heren nu op een laatste plaats in de 3e divisie. Moet er gevreesd worden voor degradatie of weten de mannen zich te herpakken?