Avanti komt te kort tegen Scyedam

In speelronde vier van de eredivisie heeft de Avanti heren hoofdmacht in eigen huis verloren van Scyedam. De Schiedamse formatie was in een alleraardigste ontmoeting uiteindelijk met 2-4 te sterk voor de Hazerswoudse formatie. Leon van Boven en Steffen Greup scoorden ieder één punt, Simon Goessens moest tweemaal zijn tegenstander feliciteren.

Bij de Schiedammers bleek het duo De Hoop / Smajic een niet te nemen horde voor de thuisploeg. Zowel Goessens als Van Boven gingen in een kraker diep in de beslissende vijfde game onderuit tegen Smajic, terwijl De Hoop voor zowel Goesssens als Greup een maatje te groot bleek. Tegen derde man Bastiaansen waren de rollen omgekeerd en dat resulteerde dan ook in de twee punten voor de ‘Azurri’.

Na deze 2-4 nederlaag vind Avanti zich nog steeds terug op de laatste plaats van de eredivisie. Aanstaande zaterdag spelen de heren wederom thuis en wel tegen nummer 3 SKF. Simon Goessens is ondanks de laatste plaats in de stand nog bijzonder strijdbaar: ‘Ik denk dat we serieus nog een hele goede kans maken op handhaving. In iedere wedstrijd krijgen we kansen op meer en het wordt tijd dat het kwartje eens naar onze kant valt. Het zou mooi zijn als we tegen SKF de eerste zege kunnen boeken. Daar gaan we in ieder geval wel voor.’

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail