BESTE TTV AVANTI LID

Pasen 2021 staat alweer voor de deur ... en wie had eind 2020 kunnen denken dat ook de voorjaarscompetitie niet gespeeld zou gaan worden. Vreemde tijden ... maar ons aller gezondheid is natuurlijk verreweg het belangrijkste. Laten we hopen dat nu de vaccinaties zijn begonnen we binnen afzienbare tijd gewoon weer lekker een balletje kunnen slaan. Ook wij als bestuursleden kijken daar erg naar uit!

Voor nu, blijf voorzichtig en

Mooie Paasdagen gewenst!

112 Paashaas alert

Op 31 maart kwam bij ons het bericht binnen dat de paashaas in de buurt van ons clubgebouw een groot deel van zijn pingpongballen is kwijtgeraakt.

Hij vraagt dringend hulp van alle jeugdleden om de honderden pingpongballetjes terug te vinden. De balletjes zijn te herkennen aan hun witte kleur met zwarte cijfers voor de bingo (want na het speuren gaan we aan de bingo).

Voor alle hulp heeft de Paashaas natuurlijk een leuke beloning in gedachten .... dus kom a.s. zaterdag allemaal naar de club, we beginnen om kwart voor 2!

Avanti en Corona

NOC*NSF en de (binnen)sportbonden hebben half maart het demissionair kabinet en de Tweede Kamer een brief gestuurd waarin om meer perspectief op een tijdstip van het openen van de binnensportlocaties wordt gevraagd. De binnensporten voelen zich buitenspel staan.

Op dit moment is er echter nog geen zicht op het openen van de binnensportlocaties, de besmettingscijfers stegen de afgelopen week weer hard, dus voorlopig zijn we nog dicht.

Wanhoop niet, hou nog even vol!

Competitie

Het hoofdbestuur van de NTTB heeft afgelopen week besloten de najaarscompetitie 2020 niet meer te hervatten en ook de voorjaarscompetitie 2021 niet te spelen.

De najaarscompetitie 2021 wordt in principe in september gestart zowel landelijk als in de afdeling.

Jeugd activiteiten

Ook tijdens de Corona periode worden er leuke activiteiten georganiseerd voor de jeugd, recent hebben we virtueel ge-pubquized ... jazeker dat kan ook. En het was nog best lastig ook ... want vragen als ... wie was de eerste clubkampioen van Avanti ... wanneer is Avanti opgericht ... en wie zingt als huiszanger van onze club de sterren van de hemel zijn voor sommigen gesneden koek maar zeker niet voor iedereen. De uitslag van de pubquiz was als volgt: 1-Martijn, 2-Aron, 3-Ferry, 4-Stijn, 5-Joel, 6-Joep, 7-Bianca en 8-Micha. Gefeliciteerd!!

Al met al een geslaagd evenement met veel dank aan onze trainers Sundeep en Vincent en ook George, Roland en Ron voor de creativiteit en organisatie van de jeugd activiteiten.

Algemene Ledenvergadering

Normaal gesproken had deze maand de ALV (Algemene Ledenvergadering) moeten plaatsvinden.

Zolang de Corona-wet van toepassing is, is het toegestaan deze ALV op een later tijdstip te organiseren. Het bestuur beraadt zich op een mogelijke datum.

Plantenverkoop en Oud-papier

Zoals iedereen zal begrijpen kan ook dit jaar helaas de plantenverkoop geen doorgang vinden. Dat scheelt Avanti natuurlijk veel inkomsten. Gelukkig krijgt Avanti subsidie via de TVL-regeling (Tegemoetkoming Vaste Lasten) en loopt het oud-papier ophalen gewoon door.

Hulde aan Aartjan Pannebakker en alle vrijwilligers (vaak niet eens Avanti-lid) die elke maand weer klaarstaan om het oud-papier op te halen!

Dus als je benaderd wordt door Aartjan, zeg dan niet direct nee, maar besef dat het belangrijke inkomsten zijn voor jouw club Avanti en werk daaraan mee.