Nieuws van het Bestuur

Zaterdag 4 Juli, WE GAAN WEER OPEN.

We zijn blij jullie te kunnen informeren dat onze accommodatie weer open is; er kan weer worden getafeltennist.

In de afgelopen weken is er een verplicht protocol opgesteld en dat protocol is inmiddels ook  goedgekeurd door de gemeente. Lees dat aub ook even door, je kunt het hier op onze site vinden. Het protocol bevat informatie over de wijze waarop kan worden gesport tijdens de zomermaanden en welke voorschriften daarbij van toepassing zijn. In deze nieuwsbrief zijn de belangrijkste punten nog eens samengevat.

Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onze Corona-coördinator Annelies Snabel via secretaris@ttvavanti.nl of 06-12167314.

Veel sportplezier,

Het Bestuur.

Voorschriften

Als bestuur vragen we iedereen verantwoordelijk om te gaan met de mogelijkheid om weer te mogen sporten. Volg te allen tijde de richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM en denk om elkaar! Met de nodige zorg en voorzichtigheid moeten we met zijn allen het virus buiten de deur zien te houden. Hieronder hebben we nog eens de belangrijkste voorschriften op een rij gezet.

Basisregels

• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.

• Schud geen handen, vermijd aanraken van je gezicht.

• Hoest en nies in je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze na gebruik weg.

• Houd 1,5 m afstand (personen boven de 18 jaar) zowel vóór, tijdens als na het sporten.

• Was bij aankomst en vertrek je handen met water en zeep of desinfecteer ze.

• Hou je aan de looproute. De nooduitgang aan de zuidkant is de uitgang.

Sportzaal

• Per training is er een box met tafeltennisballen beschikbaar (deze staan in de berging).

• Na afloop van de training doe je de ballen terug in dezelfde box.

• Dubbelspel is (nog) niet toegestaan voor personen boven de 18 jaar.

• Ieder maakt de tafel na de training schoon met in de zaal aanwezige schoonmaak-doekjes.

• Lucht de zaal tussen 2 trainingen minstens 10 minuten door het openen van de nooduitgangen.

Kleedkamers

• Er mogen maximaal 3 personen tegelijkertijd in de kleedkamer.

• Er mogen maximaal 2 personen tegelijkertijd onder de douche.

Toiletten

• Er mag maximaal 1 persoon tegelijk in de toiletruimte.

• Was vóór en na toiletbezoek de handen met water en zeep.

• Ook zijn hier schoonmaak-doekjes beschikbaar voor extra reiniging.

Kantine

• Bezoekers gebruiken bij binnenkomst van de kantine een desinfecterende handgel.

• Houd je vooral aan de 1,5m afstand regel.

• Bestellen en betalen gebeurt op de aangegeven plaats aan de bar.

• Er wordt gebruik gemaakt van plastic glazen en kartonnen koffiebekers.

• Betalen graag zoveel mogelijk contactloos met pin.

• Bezoekers gaan aan een tafel zitten op de aangegeven zitplaatsen en mogen niet blijven staan.

• Lege flesjes etc. worden verzameld op een aangegeven plaats op de bar.

• Elke bezoeker maakt na gebruik tafel en stoel schoon met de aanwezige schoonmaak-doekjes.

De barmedewerker ziet toe op naleving van de regels en kan de bezoekers daarop aanspreken en zo nodig de toegang ontzeggen.

Aan onze leden die ouder zijn dan 70 jaar en/of behorend tot een risicogroep vragen wij zelf hun risico om te gaan sporten te bepalen. Raadpleeg desnoods de huisarts.

Trainingsmogelijkheden

Onze junioren zijn inmiddels vanaf 1 juli weer begonnen, de trainingen worden georganiseerd door onze hoofdtrainer Sundeep. De ouders zijn hierover rechtstreeks geïnformeerd.

Voor onze senior leden gaat de zaal weer open vanaf maandag 6 Juli met de volgende speeltijden:

Senioren 55+: Maandagochtend van 09.00 – 11.30 uur (2 x 1,25 uur), organisatie en registratie worden verzorgd door Cor Lucas en Joke Timmermans.

Recreanten: Maandagavond van 20.30 – 22.30 uur (2 x 1 uur).

Selectie: Dinsdagavond en Donderdagavond van 19.30 – 22.30 uur (3 x 1 uur)

Voor de trainingen op de maandag-, dinsdag- en donderdagavond geldt dat er gereserveerd moet worden via het reserveringssysteem, zie hieronder. Deze informatie wordt minimaal 4 weken bewaard om - indien nodig - bron- en contactonderzoek door de GGD te laten verrichten.

Reserveren

Voor het reserveren van speeltijd kan vooralsnog gebruik worden gemaakt van onze website. In het hoofdmenu vind je de optie 'tafel reserveren'. Als je daarop klikt kom je op de reserveringspagina met een korte uitleg en mogelijke speeltijden. Kom alleen naar de club op de momenten dat je een tafel hebt gereserveerd - zo kunnen we de in- en uitloop goed beheersen en weten we wie wanneer in de accommodatie is geweest, mocht contactonderzoek op een bepaald moment nodig blijken te zijn.