Nieuws van het Bestuur - Betreffende het Corona virus #4

---

Donderdag 2 April, het is alweer 2 weken geleden dat we onze vorige nieuwsbrief stuurden, en dat waren weken zoals velen van ons zeker nog nooit hebben meegemaakt. Als bestuur kunnen we alleen maar wensen dat we allemaal gezond blijven, doe dus voorzichtig en volg vooral de richtlijnen op.

Zoals jullie weten is de duur van de maatregelen verlengd t/m 28 april, dat betekent concreet voor de vereniging dat ons clubgebouw tot die tijd ook dicht is en er geen enkele activiteit plaatsvindt. 

Hieronder vind je nog extra informatie over de competitie en andere reguliere activiteiten. 

Mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op, dat kan in ieder geval via dit email adres: bestuur@ttvavanti.nl. 

---

Competitie

De NTTB (zowel landelijk als afdeling West) heeft besloten dat alle competities worden gestopt, m.a.w. de landelijke competities van dit seizoen en alle VJ2020 competities verdwijnen uit de boeken. Alle teams kunnen opnieuw inschrijven in dezelfde klasse voor de NJ2020 competitie en dat wordt uiteraard t.z.t. weer via de reguliere weg door onze competitieleiders opgestart en afgehandeld.  

---

Plantenverkoop

Helaas kunnen we ook de jaarlijkse plantenverkoop niet door laten gaan. Dit besluit is in nauw overleg genomen met onze vrijwilligers die al sinds jaar en dag de organisatie van dit belangrijke evenement voor hun rekening nemen. We hebben dit besluit moeten nemen omdat  1) we als vereniging nauwgezet de RIVM en NTTB richtlijnen volgen - dus clubgebouw dicht, 2) onze sponsoren, de kwekers, hoogstwaarschijnlijk ook wel iets anders aan hun hoofd hebben en 3) het allerbelangrijkste, de gezondheid van onze leden en vrijwilligers voorop staat. 

Mochten er mensen zijn met idee├źn voor nieuwe acties in het najaar, laat het ons weten en stuur je idee naar bestuur@ttvavanti.nl.

---

Oud-papier

We hebben ook besloten het ophalen van het Oud-Papier komende zaterdag (4 april) niet te doen. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving, heeft de gemeente Alphen besloten om komende zaterdag zelf wel het oud papier op te halen om zo te voorkomen dat dit eventueel toch langs de weg blijft staan. Helaas was onze communicatie via de media al gedaan - excuses voor de mogelijke verwarring. 

Voor de maand Mei willen wij wel weer present zijn voor het ophalen van het oud-papier, immers ook een belangrijke bron van inkomsten. Wij zouden graag in contact komen met vrijwilligers die ons daarbij willen helpen, om zo vrijwilligers in risicogroepen te ontzien. Mocht je wel willen helpen, stuur dan aub even een mailtje naar bestuur@ttvavanti.nl.

---