Nieuws van het Bestuur - Februari 2020 / 1

---
Aankondiging: Heren 1 ontvangt Hercules

Aankondiging: Heren 1 ontvangt Hercules

Aanstaande zaterdag is de SafeCon Arena ouderwets het domein voor Heren 1. In de eredivisie staat de wedstrijd tegen Hercules op het programma. Als altijd zal de wedstrijd aanvangen vanaf 15:00 uur en publiek is meer dan welkom om onze mannen te ondersteunen naar hopelijk een goed resultaat. Omdat Avanti het fijn vind om mensen te begroeten die van deze …

Read more.

---
Prima weekend jeugdteams

Prima weekend jeugdteams

Jeugdteam 1 trad aan tegen Rijnsoever. Joep was belangrijk met een hattrick. Martijn won 2 partijen, Stijn wist helaas geen pot te pakken. Zo kwam er een gelijkspel op het scorebord na ruim 4 uur spelen. De jongens staan na 3 wedstrijden op een 5e plaats. Er is nog alles mogelijk: de achterstand op de koploper is slechts 4 punten… …

Read more.

---

Algemene Ledenvergadering

De algemene ledenvergadering is dit jaar gepland op maandag 23 Maart. De aanvang is om 20.30. De uitnodigingen inclusief jaarverslag wordt uiteraard weer toegestuurd.

Komt allen!

---

Scheidsrechters gezocht

De NTTB is op zoek naar nieuwe scheidsrechters en als club ondersteunen wij dat van harte, daarmee kan op den duur namelijk ook de scheidsrechters-kosten naar beneden worden gebracht. Op dit moment is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de gratis scheidsrechter 3 opleiding! Zie hiervoor onze website: https://www.nttb.nl/product/scheidsrechter-3-gratis/. Deze opleiding staat gepland voor zondag 15 maart 2020 in Leidschenveen bij het A-toernooi. Mocht je interesse hebben stuur dan even een email naar bestuur@ttvavanti.nl.

---

OTC-Toernooi op zondag 8 maart

Onze tafeltennisvrienden van Alexandria '66 organiseren wederom het OTC-toernooi voor tafeltennisliefhebbers boven de 40 jaar. Er wordt ouderwets tot de 21 gespeeld ... Opgeven kan via secretaris@ttv-a66.nl. 

Datum: Zondag 8 maart 2020

Start toernooi: 10:00 uur, Zaal open:09:00 uur

Accommodatie: Tattistraat 23-25, 3066 CE Rotterdam, telefoon 010-2024618

---
---