Nieuws van het Bestuur - Januari 2020 / 1

---

Een blik op 2020

De eerste maand van het nieuwe jaar is zo goed als voorbij en de voorjaarscompetities zijn weer begonnen. Wij wensen alle teams veel sportief succes en we hopen natuurlijk wederom op mooie kampioenschappen.

In de najaarscompetitie van 2019 waren Heren 2, Heren 6, Heren 7 en Duo 2 en 3 de sterksten van de poule en brachten het kampioenschap mee terug naar de Avanti Arena - mooie prestaties en alle spelers nog van harte gefeliciteerd. 

Als bestuur hebben wij volop ambitie voor 2020, niet alleen sportief maar ook voor wat betreft het reilen en zeilen van onze club. We gaan onderzoek doen naar nieuwe tafeltennistafels. De huidige zijn na een jaar of 15 zo langzamerhand wel aan vervanging toe. Het zoeken naar sponsors zal hiervoor belangrijk zijn.

Het bestendigen van een duurzame commissie-structuur en het vervolg op het in 2018 gestartte programma Duurzaam Verenigen verdienen aandacht.

De diverse commissies hebben het afgelopen jaar mooie activiteiten ontplooid en zullen dat ook doortrekken in 2020. Zo is de jeugdcommissie volop actief en organiseert regelmatig activiteiten waardoor de jeugd meer en meer verbonden raakt met de vereniging. Met een nieuw inkoopbeleid heeft de barcommissie richting gegeven aan forse besparingen en dat kunnen we goed gebruiken. En na de mooie verbouwing van onze kantine gaat de accommodatie commissie zich o.a. richten op het onderhoud van de buitenkant van het gebouw, en een verfrissing van toiletten en kleedkamers.   

Kortom, op allerlei manieren werken we samen aan TTV Avanti en er zal het komende jaar dan ook weer volop levendigheid zijn op de club! 

---

Algemene Ledenvergadering

De algemene ledenvergadering is voor dit jaar gepland op maandag 23 Maart. De aanvang is om 20.30. De uitnodigingen inclusief jaarverslag wordt uiteraard weer toegestuurd.

Komt allen!

---
Koppelklaverjas winnaars 2019

Weer een succesvol koppelklaverjas toernooi

Vrijdag, 27 december 2019. In de gezellig drukke sporthal van TTV Avanti heeft op de laatste vrijdag van 2019 wederom het jaarlijkse koppelklaverjas toernooi plaatsgevonden. Zo'n 110 koppels streden in drie rondes om de fel begeerde wisselbekertrofee. Dit keer trok het koppel Jeroen van de Werken en Marco Vleeschdrager aan het langste eind - met drie gedegen uitslagen en daarmee een prachtige eindscore van …

Read more.

Wisselende start jeugdteams

Wisselende start jeugdteams

Het eerste team kende een moeizame start in de promotieklasse. De jongens verloren hun uitwedstrijd tegen Taverzo met 8-2. Ferry en Martijn wonnen een partij. Joep bleef helaas met lege handen achter. Team 2 wist hun wedstrijd in de tweede klasse met 7-3 te winnen van TOV. Kopman Thijs liet een hattrick noteren. Kevin en Wesley wisten er 2 te …

Read more.

---
Valse start landelijke teams

Valse start landelijke teams

De start van de voorjaarscompetitie was een lastige voor Avanti. Ruim 20 man publiek zag dat de teams niet geweldig uit de winterstop zijn gekomen. Allereerst kreeg Heren 1 in de eredivisie genadeloos klop van waarschijnlijk aanstaand kampioen Taverzo. Alleen Frank Hollak kwam tot gamewinst tegen Jochem de Hoop. De overige wedstrijden werden allemaal met 3-0 verloren wat niet gek …

Read more.

---
---