Nieuws van het Bestuur - September 2019 / 1

---

AVANTI HEEFT WEER EEN VOORZITTER!

Na het aftreden van Nico Stolwijk in 2018 heeft Avanti een lange periode zonder voorzitter gezeten.

Het bestuur is verheugd nu te kunnen melden dat Roland Pijl bereid is gevonden om het voorzitterschap op zich te nemen per 1 september 2019. Roland is 42 jaar oud, woonachtig in Benthuizen en sinds 2014 lid van Avanti.

Voorlopig vervult hij de functie tijdelijk, totdat hij officieel benoemd wordt als voorzitter op de Algemene Ledenvergadering in maart 2020.

---
Openingstoernooi

Openingstoernooi

Vrijdag 6 september kunnen de batjes weer van de plank gehaald worden ter voorbereiding op het komende seizoen. Ieder senior-competitie spelend lid is van harte welkom! Het toernooi start om 20:00 uur. Opgave kan via interne_toernooien@ttvavanti.nl  

Read more.

---
Barschema najaar 2019

Barschema najaar 2019

Lieve Avanti leden, het barschema voor het komend seizoen is gemaakt. In de bijlage kan je zien wanneer je aan de beurt bent. Iedereen is één keer aan de beurt wat goed te doen moet zijn. Kan je niet dan graag onderling ruilen. Bedankt weer voor jullie inzet! Hieronder staan zaken die belangrijk zijn voor je bardienst, lees ze even …

Read more.

---

Nieuwe consumptie prijzen

Met de start van het najaarsseizoen zijn ook de prijzen van de bar aangepast en ingevoerd in de kassa. De laatste prijsaanpassingen stammen alweer van een jaar geleden en in de tussentijd is de BTW verhoogd en zijn de inkoopprijzen van diverse producten omhoog gegaan. Uiteraard doen we er alles aan om te prijzen zo laag mogelijk te houden, daarom is de barcommissie bijvoorbeeld ook bezig met een aantal inkoop experimenten onder de noemer 'slim inkopen'.

Ook hebben we het afgelopen jaar goede voortgang gemaakt met kassagebruik en betalingen en sinds een aantal maanden doen we ook inkoopadministratie. Door gebruik te maken van de kassa wordt de voorraad automatisch bijgewerkt en kunnen we onze bestellingen goed plannen.

Helaas constateren wij bij de maandelijkse tellingen ook structureel negatieve verschillen tussen administratieve en actuele voorraad. Dit betekent dat de kassa niet altijd wordt gebruikt en dat mogelijk ook niet altijd wordt afgerekend. Daarom hierbij de vraag aan iedereen om de kassa te gebruiken en zoveel mogelijk ook direct af te (laten) rekenen. 

Als laatste nog een woord van dank aan de barcommissie (bar@ttvavanti.nl); Annelies, George, Monique en Ron. 

---

Nieuwe kantine

Inderdaad het lijkt wel een nieuwe kantine, zo mooi is het geworden.

Deze zomer is er onder bezielende leiding van Cristel en Olaf hard gewerkt aan de herinrichting van onze kantine. De bar is onder handen genomen, er zijn nieuwe tafels en stoelen en alles heeft een nieuwe lik verf gekregen. 

We zetten de komende tijd nog een paar puntjes op de i en laten we er zuinig op zijn met zijn allen, want een kleine groep vrijwilligers heeft er veel liefde en energie in gestopt - allemaal hartelijk dank.  

We komen hier nog even op terug tijdens het aankomende vrijwilligers evenement ... ja ja dat wordt leuk, binnenkort meer details. 

---