Nieuwsbrief 24 mei 2018

In de nieuwsbrief van gisteren is een storende fout geslopen. Daarom nu opnieuw en goed!

Privacy                                                    Aanvullend nog een belangrijke mededeling: Avanti is volop bezig om te voldoen aan de nieuwe privacyregelgeving. De NTTB vraagt ons bij het indienen van de teams voor het seizoen 2018-2019 aan te geven dat de vereniging namens de leden toestemming geeft om hun gegevens te mogen gebruiken en publiceren, zoals het tonen van de persoonlijke resultaten in de openbare competitiemodule van NAS. Omdat er op dit punt dus eigenlijk niets verandert gaan we er vanuit dat alle competitiespelers hiervoor toestemming geven. Mocht je toch bezwaar willen maken laat dat dan uiterlijk 28 mei weten via bestuur@ttvavanti.nl

Sundeep Singh hoofdtrainer van TTV Avanti!

Met ingang van het nieuwe seizoen is Sundeep Singh (35) de nieuwe hoofdtrainer van TTV Avanti. De in Rotterdam woonachtige Sundeep komt over van TTV TOGB uit Berkel en Rodenrijs, waar hij momenteel jeugdtrainer is van de a/b selectie. Het jeugdteam van deze club is afgelopen zaterdag Kampioen van Nederland geworden.  Sundeep is docent van de TT2 opleiding bij de nationale tafeltennisbond en zelf in het bezit van het TT3 trainersdiploma.

Voorzitter Nico Stolwijk is erg blij met de komst van Sundeep. “We waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer die de jeugdopleiding van Avanti een extra impuls kan geven. Iemand met visie, frisse  ideeën en op de hoogte van de nieuwste trainingsmethoden. Belangrijk is dat alle trainers vanuit een visie en gecoördineerde aanpak werken en dat er een persoon is die dit  bewaakt.  Met de talentvolle Sundeep als hoofdcoach hebben we de juiste persoon voor deze uitdagende taak gevonden.”

Sundeep:  ”TTV Avanti is een legendarische tafeltennis vereniging met een prachtige historie en de accommodatie ademt één en al tafeltennis! Ik vind het een prachtige uitdaging om hoofdtrainer te zijn van TTV Avanti. Samen met de trainers binnen Avanti ligt de focus op de jeugdopleiding. Het doel is dat er speciale aandacht komt voor de opleiding van de jeugd. Het is belangrijk om spelers zelf op te leiden waarbij het speelniveau en -plezier van de jeugdleden de hoogste prioriteit heeft.”

Spetterend promotiefeestje Dames 1!

Komend seizoen spelen zowel het herenteam als het damesteam van Avanti in de eredivisie. Het is 28 jaar geleden dat dit het geval was. Tijd voor een feestje! De dames hoefden de beslissingswedstrijd voor promotie  niet te spelen omdat tegenstander Taverzo zich onverwacht terugtrok. Sportief gezien was dit jammer, maar de kansen op promotie werden ook met een beslissingswedstrijd door de kenners hoog ingeschat. Er was door deze gang van nog geen tijd geweest om de dames te huldigen voor hun puike prestatie. Afgelopen zaterdag was het dan zo ver. In het bijzijn van vele supporters werden de dames door de voorzitter in het zonnetje gezet en werd een leuk feestje gevierd. Daarmee is een prachtig tafeltennisseizoen tot een einde gekomen en wordt alweer reikhalzend uitgekeken naar het komende seizoen.

Doe mee met de seizoenafsluiting: het Double Trouble toernooi!

Aanstaande vrijdag 25 mei om 20:00 uur trappen we af met het Double Trouble toernooi. In dit unieke evenement zal men in koppels tegenover elkaar achter de tafel uitkomen.

Wie o wie is er in staat om titelfavorieten Steffen Greup en Ron Laken van de eindzege af te houden? Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan dit toernooi, ongeacht het niveau. Hoe meer zielen hoe meer..... Opgeven kan bij Vincent Swart: vmrswart@hotmail.com

Hopelijk tot vrijdag!

Wie denkt er mee over de toekomst van Avanti?

Het bestuur van Avanti heeft de ambitie om samen met leden, oud-leden, vrijwilligers en overige betrokkenen tot een toekomstvisie voor de vereniging te komen. Daarin zou naast tafeltennis ook aandacht moeten zijn voor het invullen van onze maatschappelijke betrokkenheid. In de praktijk kan daarbij gedacht worden aan naschoolse activiteiten, samenwerking met de buurt, de gemeente en andere (sport)verenigingen, opvoeding en opleiding, goede doelen, maar ook een milieubewust sportcomplex en het stimuleren van gezond voedsel bij de leden. Een aantal van die activiteiten doen we al, maar er zijn nog diverse andere mogelijkheden.

Om die reden is het bestuur  een samenwerking aangegaan met Maatschappelijk Verantwoord Verenigen (MVV) Nederland. De kracht van MVV Nederland is dat ze altijd de kernactiviteit, bij ons tafeltennis, centraal blijven stellen om zo een sterkere en moderne vereniging te krijgen. Tegelijkertijd houden ze het simpel en praktisch.

We gaan met MVV Nederland na de zomer vijf inspirerende en interactieve bijeenkomsten houden van elk ongeveer 2 uur:

Doe jij mee of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar:

Nico Stolwijk

voorzitter@ttvavanti.nl

Dit is de laatste nieuwsbrief van het seizoen. We wensen iedereen een fijne zomerperiode toe!