Nieuwsbrief 19 april 2018

Ultieme kampioensstrijd Jongens 1

Zaterdag 21 april is het erop of eronder voor het hoogste jeugdteam van Avanti. Tim van der Lans, Dave van Keulen, Thijs de Kogel en Twan Tromp zijn momenteel trotse koploper in de 1e klasse met 2 punten voorsprong op DHC. En het is juist deze concurrent die in de laatste competitieronde op bezoek komt in Hazerswoude. De uitslag van de uitwedstrijd was 5-5. Dit zou nu precies genoeg zijn voor het kampioenschap. Het wordt een uitermate spannende strijd waarbij ieder punt telt. Kom dus zaterdag onze jongens aanmoedigen! De wedstrijd begint om 10.30 uur!

Het overige jeugdprogramma van de jeugd:

Avanti 2 – Taverzo 6

Avanti 3 – VVV 9

Support Avanti naar de Eredivisie!

Aanstaande zaterdag doen we een klemmend beroep op jou als supporter van Avanti. Na een zenuwslopend seizoen kan Heren 1 zich kronen tot kampioen van de eerste divisie en daarmee eredivisionist worden. Daarvoor moet wel naaste achtervolger Hilversum achter zich gehouden worden. Na de 4-6 overwinning bij Tempo Team en de 9-1 winst van Hilversum tegen SKF is de situatie met nog 1 speelronde te gaan als volgt:

TTV Avanti: 9-60
Hilversum: 9-57

Zaterdag spelen de gladiatoren thuis tegen nummer 3 Pecos, terwijl Hilversum op bezoek gaat bij nummer laatst Tempo Team. Steffen Greup, Frank Hollak en Simon Goessens hebben dus echt alle support nodig om de 1e plaats vast te houden.

Ook het overige programma is van te likkebaarden. De dames kunnen geschiedenis schrijven door de 2e plaats te veroveren in de competitie en daarmee een promotie/degradatie wedstrijd te spelen naar de eredivisie. Tegen directe concurrent Tanaka moeten 2 punten behaald worden. Heren 2 is bijna veilig in de 2e divisie. Ook hier zijn 2 punten nodig tegen directe concurrent De Toekomst. Heren 3 tenslotte staat slechts 2 punten achter op koploper SKF en kan met een reuze overwinning het kampioenschap in de 3e divisie ook nog pakken!

Dames 1 – Tanaka 1
Heren 2 – Toekomst 1
Heren 3 – Herwaarden 1

BBQ & HAZES
Na afloop is er minstens zoveel te beleven. Chefkoks Louis & Ralph pakken uit met de traditionele afsluitende mega BBQ, waarna de Amsterdamse volkszanger Elvis de avond muzikaal zal opvrolijken! Vooral André Hazes zal veel voorbij komen maar ook andere Nederlandstalige knallers zullen niet ontbreken. Mis dit allemaal niet en neem zoveel mogelijk vrienden, buren en verre familieleden mee! Aanvang wedstrijden 15.00 uur. Toegang gratis!

Plantenverkoop ttv Avanti op 26, 27 en 28 april

De jaarlijkse tuinplantenverkoop bij tafeltennisvereniging Avanti in Hazerswoude-Dorp staat weer voor de deur. Ook bij de 43ste editie is er weer volop keuze uit het ruime assortiment: haagplanten, schaduwplanten, hulst, buxus, coniferen, bodembedekkers, rozen, wilgen, klimplanten, Rhododendrons, hangplanten, tuinbloeiers, vaste planten en heesters. De planten komen rechtstreeks van de kweker en zijn van 1e kwaliteit. Deskundigen staan klaar om advies te geven. De planten worden verpakt, zodat uw auto schoon blijft. Openingstijden: donderdag 26 april 17:00-21:00 uur, vrijdag 27 april (Koningsdag) 10:00-17:00 uur en zaterdag 28 april 09:00- 14:00 uur. Adres: Sportparklaan 2 te Hazerswoude-Dorp. Ruime parkeergelegenheid aanwezig!

Geslaagde seizoensafsluiting Duo-competitie!

Woensdagavond 18 april was de laatste avond van de Duo-competitie. Traditiegetrouw werd het weer een bijzonder gezellige avond. Dit keer werden de deelnemers (met partners) opgesplitst in 6 teams. De teams gingen met elkaar de strijd aan in 3 kwisronden (30 seconden, wie ben ik, legpuzzelvariant). Na een pauze met heerlijke versnaperingen werd de ultieme Avanti Kenniskwis gehouden en werden de prijswinnaars van de avond en de Duo-competitie gehuldigd. Na afloop bleef het nog lang gezellig. Met de complimenten voor de dames die deze avond voortreffelijk georganiseerd hebben!