Nieuwsbrief 04 april 2018

Vlaggenschepen Avanti doen goede zaken.

Zaterdag a.s. weer super saturday!

Het mannen vlaggenschip van Avanti heeft afgelopen weekend weer een goede uitslag neergezet. Tegen De Veluwe werd een 3-7 overwinning geboekt. Steffen Greup en Frank Hollak wonnen twee maal. Simon Goessens was de grote man met een hattrick. Hij was dus de enige die Paul Haldan versloeg. Omdat concurrent Hilversum 8 punten haalde tegen een verzwakt Pecos is de voorsprong na 7 speelrondes met 1 punt nog steeds minimaal. Alles is nog mogelijk.

Komende zaterdag komt de nummer 3 van de ranglijst SKF 1 op bezoek in de SafeCon Arena.

Het damesteam scoorde een 8-punter tegen SVE. Christel Petiet en Nena Zantman bleven ongeslagen. Lenny van der Meer voegde 1 punt toe. Door dit resultaat staat het damesteam stevig op de 2e plaats, 4 punten achter koploper Vriendenschaar. En dat is nu precies de tegenstander die komende zaterdag naar Hazerswoude komt!

Alle reden dus om zaterdag onze teams te komen aanmoedigen. Ook Heren 2 en 3 kunnen je support goed gebruiken.

De wedstrijden beginnen als vanouds om 15.00 uur. Toegang gratis. Na afloop bereidt onze meesterkok Tomas Rejda een heerlijke maaltijd. De dienstdoende barlady is Anne van Wieringen. Tot zaterdag!

Derde klusavond op 10 april. Kom je handje helpen?

Hallo Avanti-klussers,

Dinsdag 10 april is de derde klusavond en we hopen weer een en ander te kunnen doen. We starten om 19.30 uur en om 22.00 uur sluiten we af met een drankje. Wij hopen dat jullie dan ook komen helpen en dat we eventueel nog meer enthousiastelingen kunnen vinden. Meer handen maken het werk lichter en gezelliger!

Wat gaan we doen?

Er zijn nieuwe RVS badkamerplankjes gemaakt en deze kunnen worden gemonteerd.We willen de rode deurposten een ander kleurtje geven, het materiaalhok aanpakken en eventueel kan er ook nog folie achter nog een aantal verwarmingen worden aangebracht.

Ik hoop dat er weer een aantal mensen zijn om ons te helpen! Laat even per mail weten of we de 10de op je kunnen rekenen.

Met sportieve klusgroeten,

Rens Jacobs

Accommodatie@ttvavanti.nl

Bestuursmutaties

Het Avanti-bestuur heeft tijdens de ALV een aantal wijzigingen ondergaan. Steven Pouw (bestuurslid Werving) en Arnout van den Top (bestuurslid Activiteiten) traden af, Vincent Swart trad toe als bestuurslid Activiteiten. Steven en Arnout ontzettend bedankt! En Vincent van harte welkom! Fijn dat je deze taak op je wilt nemen.

Het aantal bestuursleden is door een structuurwijziging teruggebracht van 6 naar 5. De werving maakt geen deel meer uit van het bestuur en wordt ondergebracht bij de Sportcommissie. Lisenka Luijkx wordt hiervoor het eerste aanspreekpunt. Zij zal worden ondersteund door Steven Pouw.

Annelies Snabel (secretaris)  en Simon Goessens (bestuurslid Technische Zaken) werden herkozen voor een jaar. De bestuurstermijn van Theo Punter (penningmeester)  loopt nog (minimaal) een jaar door. Omdat er nog geen opvolger is gevonden voor de afgetreden voorzitter Nico Stolwijk blijft hij nog aan tot het einde van het seizoen. Suggesties voor een nieuwe voorzitter zijn welkom!

Tomas Rejda aangesteld als vertrouwenscontactpersoon.

Een andere belangrijke benoeming is de aanstelling van  Tomas Rejda als vertrouwenscontactpersoon binnen de vereniging. Een nadere kennismaking en toelichting is te vinden op de website: www.ttvavanti.nl/tomas-rejda-aangesteld-als-vertrouwenscontactpersoon

Thuis-agenda

Vrijdag 06 april:

20.00 uur: Afdelingscompetitie Senioren

Avanti 6 - Pecos 5

Avanti 2 (duo) - VVV 2

Avanti 3 (duo) - Docos 7

Avanti 4 (duo)- ISV Gouda 3

Zaterdag 07 april:

09.00 uur Oud papier

15.00 uur  Landelijke senioren

Avanti 1 (H) - SKF 1

Avanti 1 (D) - Vriendenschaar 1

Avanti 2 - SKF 2

Avanti 3 - SKF 4

Zondag 08 april:

14.00 uur:

Elke zondagmiddag is de zaal om 14.00 uur open om te komen tafeltennissen. Neem je vriendjes, vriendinnetjes, pappa, mamma, broertjes, zusjes etc gerust mee. Zegt het voort!

26-28 april: Plantenverkoop