Nieuwsbrief 27 december 2017

---
Vrij spelen!

Trainings- en ander nieuws

De kerstvakantie is begonnen! Dat betekent dat de trainingen zijn afgelopen, maar ook dat het komende tijd bol staat van de activiteiten bij Avanti met de basisschoolkampioenschappen op 27 december, het koppelklaverjassen op 28 december en het Toptoernooi en Nieuwjaarsborrel op 6 januari (Zie onderstaand).

Maandag 8 januari starten de trainingen weer met uitzondering van de donderdagtraining die al op 4 januari start! Trainingsindelingen volgen spoedig.

Iedereen een goede jaarwisseling toegewenst en je bent van harte uitgenodigd voor de Nieuwjaarsborrel op zaterdag 6 januari om te proosten op een goed nieuw jaar!

---
---
5de competitieronde Jeugd

Morgenavond Koppelklaverjassen!

Vele duo's hebben zich alweer opgegeven voor de Open Hazerswoudse Klaverjas Kampioenschappen voor Koppels op donderdag 28 december. Je kunt je nog opgeven. Maar wacht niet te lang, want vol = vol. Aanmelden is eenvoudig via http://www.ttvavanti.nl/koppelklaverjassen

---
Lougie's Eetcafe

De Boer Keukens Top toernooi bij Avanti!

Na 3 jaar afwezigheid is het zaterdag 6 januari eindelijk weer zover: De Hazerswoudse Kampioenschappen voor de elite. De elite hoor ik u denken?

Totaal zullen 24 spelers en 2 speelsters gaan spelen om de titel Hazerswouds Kampioen. Grote kanshebbers zijn Martijn de Vries en Michel de Boer. Makkelijk zullen deze voormalig Nederlands kampioenen het niet krijgen met tegenstand van onder andere Koen Hageraats, Cosmin Stan en de Belgen Filip Cluyts en Nicolas Schenkel.

Namens Avanti zal het eerste herenteam een poging doen om te stunten. Naast al deze gerenomeerde namen zullen ook de jeugdige talenten Gabrielus Camara en Milo de Boer deelnemen.

Het toernooi zal aanvangen om 12:00 uur en de finale is gepland uiterlijk 18:00 uur. Vanaf 16:00 worden toeschouwers getrakteerd op een heerlijk glaasje champagne in het kader van een toast op het nieuwe jaar. Culinaire hoogstaande hapjes zullen ook niet ontbreken en deelnemers kunnen na afloop een hapje mee eten.

Tafeltennisliefhebbers zijn van harte welkom om deze dag toptafeltennis gratis te kunnen aanschouwen en te proosten op 2018. Hopelijk tot dan!
De winterperiode is van oudsher bij Avanti boordevol met activiteiten.  Hiernaast zie je wat er allemaal te doen is. Kom gezellig langs en doe mee als je zin hebt!

 

---
---