Nieuwsbrief 30 november 2017

Mannen Avanti kronen zich tot kampioen in 1e divisie!

De heren van Avanti hebben een speelronde voor het einde al de titel opgeÃĢist.  In de voorlaatste wedstrijd werd er aangetreden tegen directe concurrent SKF en in Veenendaal werd het snel duidelijk wie de sterkste is in deze 1e divisie poule. De dit seizoen in uitstekende vorm verkerende Frank Hollak wist de openingspartij te winnen in een kraker waarna zijn teamgenoten Simon Goessens en Steffen Greup zijn voorbeeld wisten te volgen.

In het vervolg van de wedstrijd werden er nog 5 overwinningen bijgeschreven met bij vlagen sensationeel spel. Slechts 2 punten viel de thuisploeg ten deel (het dubbelspel en een nederlaag van Simon Goessens) waardoor de einduitslag 2-8 werd voor de Hazerswoudse equipe. In de stand is de voorsprong nu opgelopen tot 10 punten op hetzelfde SKF waardoor de titel nu al een feit is.

Waar de heren van Avanti de zeges bijeen slaan is het voor de dameshoofdmacht harder werken. In Hoorn moest de ploeg een nipte 6-4 nederlaag incasseren tegen Disnierats. Annefleur Trel, Lenny van der Meer en Rian Nijdam wisten allen eenmaal te zegevieren terwijl ook het dubbelspel werd binnengeslagen.

Komende zaterdag is de afsluiting van het seizoen bijzonder de moeite waard. In de eigen SafeCon Arena hebben de dames 3 punten nodig tegen concurrent Zwolle om zich bij de promotiepoule te spelen. Daarnaast spelen de heren een galawedstrijd tegen Midstars en zullen de mannen uitgebreid gehuldigd worden.

Heren 2 speelt tegen US 2 om de 2e plaats in de eindrangschikking van de 2e divisie. De mannen hebben 4 punten voorsprong op de directe concurrent. Heren 3 tenslotte heeft het in de strijd tegen het degradatiespook niet niet kunnen winnen, maar willen het seizoen met opgeheven hoofd afsluiten tegen hekkensluiter HTC.

Naast tafeltennis op topniveau zal er na afloop live muziek zijn van De Bende van Elliende, een heerlijk warm buffet na de wedstrijd en tijdens de wedstrijden zullen de bitterballen weer rond gaan. Aangezien het ladies Day is krijgen alle vrouwelijke bezoekers een glaasje Prosecco bij binnenkomst. Alle reden dus om zaterdag een bezoekje (toegang gratis) te brengen bij Avanti aan de Sportparklaan 2 in Hazerswoude.

Veel deelnemers komende basisschoolkam-pioenschappen!

Op woensdag 27 december worden weer de jaarlijkse kampioenschappen tafeltennis voor de 5 Hazerswoudse basisscholen gehouden. Maar liefst 67 kinderen hebben zich inmiddels ingeschreven. Het belooft dus weer een sfeervolle strijd te worden. Elke deelnemer krijgt de kans op de woensdagmiddagen 06/12, 13/12 en 20/12 te trainen. Ook voor deze trainingen hebben zich meer dan 60 kinderen opgegeven! Ben je enthousiast en heb je je door omstandigheden niet kunnen opgeven? Meldt je dan per ommegaande aan via http://www.ttvavanti.nl/basisschoolkampioenschappen/

Open Hazerswoudse Kampioenschappen senioren

Vrijdag 8 december zijn de Open Hazerswoudse Kampioenschappen weer! Tafeltennissers t/m hoofdklasse niveau zijn weer van harte uitgenodigd. Uiteraard is er ook weer een recreanten poule, dus ook de recreanten zijn van harte uitgenodigd! Het is een open toernooi, dus je hoeft geen lid te zijn van Avanti om mee te doen!

Het toernooi zal om 20 uur aanvangen (deur open om 19.00 uur). Zoals ieder jaar is deelname gratis.

Geef je op via http://www.ttvavanti.nl/vrijdag-8-december-open-hazerswoude-tafeltennis/ of bij Arnout via arnoutvandentop@gmail.com of 06-40341793 (bellen, sms, WhatsApp).

Zaterdag 02 december:

09.00 uur:

Oud papier

10.30 uur: Jeugd:

Avanti 1 - Smash KC 1

Avanti 2 - Smash (M) 2

15.00 uur: Landelijke senioren:

Avanti 1 (H) - Klimaatgroep Stars 1

Avanti 1 (D) - Tafelten Zwolle 1

Avanti 2 - US 2

Avanti 3 - HTC 1

Zondag 3 december

14.00 uur:

Elke zondagmiddag is de zaal om 14.00 uur open om te komen tafeltennissen. Neem je vriendjes, vriendinnetjes, pappa, mamma, broertjes, zusjes etc gerust mee. Zegt het voort!