Nieuwsbrief 09 november 2017

Zaterdag weer Super saturday!

Aanstaande zaterdag is de SafeCon Arena weer het toneel van fantastische wedstrijden. Onze lieftallige dames hebben helaas een speelronde vrij maar onze mannen compenseren dat met fabelachtige affiches. Na afloop begroeten we chefkok Lougie weer voor de inwendige mens.

Heren 1 is bezig met een fantastische reeks waar overwinning na overwinning wordt geboekt. Doelstelling is om dat door te zetten tegen het niet te onderschatten Bit.nl.

Heren 2 & 3 leden in de heenronde kansloze nederlagen tegen Smash en Tempo Team. Reden genoeg om flink bij te schakelen en dit recht te zetten.

Na afloop zal chefkok Lougie een overheerlijk menu klaarzetten voor de liefhebber. Waanzinnige omstandigheden dus om een kijkje te komen nemen zaterdag. Hopelijk mogen we U weer begroeten vanaf 15:00 uur!

Avanti geeft clinics bij Junis kinderopvang

Deze week is Avanti aanwezig bij kinderopvang Junis te Boskoop om de kinderen die gebruik maken van de buitenschoolse opvang kennis te laten maken met tafeltennis. Dankzij trainster Lisenka komen er positieve reacties vanuit de kinderen en Junis. “Fijn dat we deze samenwerking aan konden gaan! Vanmiddag zag ik een hoop blije gezichten door het tafeltennis. Wat ons betreft nu al geslaagd!”, aldus de locatiemanager van Junis na de eerste clinic.

Weekendagenda

10 november 20.00 u

Avanti 5- VVV 2

Avanti 6 - Pecos 4

Duo: Avanti 1 - Salamanders 5

11 november 15.00 u

Avanti 1 (H) - Bit.nl

Avanti 2 - Smash 1

Avanti 3 - Tempp Team 2

Avanti 4 - Alexandria '66 4

12 november 14.00 u

Zaal open om te komen tafeltennissen. Neem je vriendjes, vriendinnetjes, pappa, mamma, broertjes, zusjes etc gerust mee. Zegt het voort!