Nieuwsbrief 05 oktober 2017

Zaterdag weer Super saturday!

Bijzonder fraaie wedstrijden staan aanstaande zaterdag op de planning. Zowel de Avanti dames alsmede de Heren in de 1e divisie spelen een regelrechte topper.

1e divisie: Dames 1 – Disnierats 1 & Heren 1 – SKF 1

Onze dames staan na drie wedstrijden bijzonder knap aan kop in hun 1e divisie poule. Zaterdag wacht echter een bijzonder pittige opgave aangezien de nummer 2 Disnierats op bezoek komt. Ook de Avanti mannen kunnen vol aan de bak. Als nummer 2 in de stand ontmoeten zij koploper SKF.

2e divisie: Heren 2 – Middelburg 1 & Heren 3 – SVE 1
De reserve teams blijven elke week vechten voor de punten om degradatie te ontlopen. Heren 2 is aardig op weg maar met Middelburg op bezoek kan men vol aan de bak. Heren 3 heeft inmiddels een aardige achterstand op de veilige plek 4 maar met de juiste spirit in het team is men gebrand op de winst tegen SVE.

Kom zaterdag gezellig een bezoekje brengen aan de SafeCon Arena. Sfeer, mooi tafeltennis en hapjes en drankjes zijn gegarandeerd. Tot zaterdag!

Barnieuws

Anne Welkom!

Vanaf aanstaande zaterdag hebben we een vaste barmedewerkster. Anne van Wieringen komt ons helpen om de bardiensten tijdens competitiezaterdagen en bijzondere evenementen, zoals toernooien, soepel te laten verlopen. Anne is 24 jaar en heeft er veel zin in. Anne van harte welkom bij Avanti!

Vrijdagavond dienst

Eerder konden we al melden dat Els Russchenburg voortaan de koffiediensten op vrijdagavond verzorgt. Ook Annabel Verlaan zal hieraan een steentje bijdragen.

Weekendagenda

06 okt 20.00 u

Avanti 7- De Treffers (R) 4

Avanti 8 - TOV 1

Duo: Avanti 3 - TOV 3

07 oktober 09.00 u

Oud papier

07 oktober 15.00 u

Avanti 1 (D) - Disnierats 1

Avanti 1 (H) - SKF 1

Avanti 2 - Middelburg 1

Avanti 3 - SVE 1

8 okt. 14.00 u

Zaal open om te komen tafeltennissen. Neem je vriendjes, vriendinnetjes, pappa, mamma, broertjes, zusjes etc gerust mee. Zegt het voort!