Nieuwsbrief 18 augustus 2017

Tafeltennis-3Daagse een succes!

Het nieuwe tafeltennisseizoen staat alweer voor de deur. Om onze jeugdspelers een goede start te geven werd van 9-11 augustus de Avanti Tafeltennis3Daagse gehouden. Drie dagen lang een boordevol programma met stevige trainingen, gekke spelletjes, lekker eten en veel plezier. Van ’s ochtends 10 tot maar liefst ’s avonds 21.00 uur. Het leverde behalve de nodige spierpijn veel enthousiasme en gezelligheid  op. De deelnemers gingen vrijdagavond dan ook moe maar zeer voldaan naar huis! Met dank aan de organisatoren Steven Pouw en Simons Goessens en de overige vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd. De dagverslagen van de 3-Daagse kun je lezen op www.ttvavanti.nl

Speelzaal vanaf a.s. zondagmiddag weer open!

Vanaf zondagmiddag 20 augustus is de speelzaal van  Avanti op zondagen weer open van 14.00 – 15.00 uur. Behalve de leden zijn ook alle basisschoolleerlingen,  hun papa’s, mama’s, zusjes en broertjes welkom om te komen tafeltennissen. Iedereen is welkom.

Informatiebijeenkomst jeugdafdeling op 22 augustus.

Komend seizoen verandert er een hoop bij de jeugdafdeling Avanti! Zo komen er bijvoorbeeld nieuwe trainingen, trainers en begeleiders. Daarom zijn de jeugdspelers en hun ouders uitnodigd voor een informatieavond op dinsdag 22 augustus om 19:30u. Zo kan iedereen goed voorbereid het najaarsseizoen. Naar verwachting zal de bijeenkomst een uur duren.

Grote schoonmaak clubhuis

Op maandagavond 28 augustus is de jaarlijkse grote schoonmaak van het clubhuis. Na deze schoonmaak kunnen we weer fris het nieuwe seizoen in. Hoe meer vrijwilligers een handje helpen met spons, zeem, bezem en stofzuiger, hoe eerder we klaar zijn en hoe gezelliger het is. Jij wilt toch ook graag sporten in een schoon clubhuis? Daarom vragen we iedereen die even tijd heeft een handje te helpen. Vele handen maken immers licht werk. Ook als je maar een uurtje tijd hebt, ben je van harte welkom. De schoonmaak start om 19.00 uur. Hopelijk tot de 28ste!