Nieuwsbrief 27 april 2017

---
Vrij spelen!

30 april Boskoopse Kampioenschappen!

Aanstaande zondag is het zo ver. De Boskoopse Kampioenschappen Tafeltennis 2017! Wie van scholieren gaat er met de grote wisselbeker vandoor?

Het aantal aanmeldingen is minder geworden van verwacht, maar daarom kunnen we het toernooi nu veel leuker maken voor de kinderen die zich wel hebben aangemeld!

Omdat de meeste aanmeldingen van de groepen 6, 7 en 8 zijn, zal het toernooi om 13:30 starten. Er zal van start worden gegaan met twee poules, waarin iedereen tegen elkaar speelt. Na de poules zullen er kruisfinales zijn waardoor iedere plek wordt uitgespeeld. Wij hopen om 16:00 de winnaar bekend te mogen maken die met de grote wisselbeker naar huis gaat. Publiek van harte welkom!

 

 

Kampioenen van Avanti:

Avanti 3 (jeugd), Avanti 2 en Avanti 3

Gefeliciteerd!

---

Gezellige barhulpen gezocht! (Betaald)

In de ALV van maart is besloten om de problemen bij de bezetting van de bar op te lossen door het aantrekken van een of meer betaalde krachten. Het gaat om de vrijdagavonden en de zaterdagmiddag/avonden wanneer er competitie wordt gespeeld. Is dat iets voor jou of mogelijk iets voor zoon, dochter, vriendjes of vriendinnetjes die iets willen bijverdienen? Meldt je dan bij bar@ttvavanti.nl. Minimum leeftijd 18 jaar. 

---

Spetterende finale duo-competitie

Zondag 23 april was de vijfde en laatste ronde van de Duo-competitie voor basisscholen. Met 8 deelnemende duo-teams en veel van hun ouders in de zaal was het gezellig druk. Er werd enthousiast, sportief en met veel plezier gespeeld.  Uiteindelijk eindigden in de competitie 2 teams bovenaan de ranglijst: Tom van der Meer / Bram van der Wel en Jurre Droogh /Luuk van der Wel. De Duo’s ontvingen uit handen van Steven Pouw ieder een Avanti-inspeelshirt respectievelijk een Avanti-handdoek. Op de 3e plaats waren het Bo en Lieke van der Meer die ieder een feestelijke fles limonade in ontvangst mochten nemen. Alle deelnemers ontvingen een medaille en een feestelijke toeter, waar meteen gretig gebruik van werd gemaakt. De dag eindigde met taart voor iedereen en een groepsfoto. Al met al een zeer geslaagd evenement dat zeker voor herhaling vatbaar is!

Lougie's Eetcafe

Doe mee met de zomercompetitie!

Wat?
De Zomercompetitie. De opzet is hetzelfde als vorig jaar. Je kunt je als duo opgeven voor deze competitie.
Het systeem van vorig jaar, waarbij betere spelers een handicap krijgen, wordt opnieuw gehanteerd. Hierdoor kunnen spelers met een lage rating toch winnen van spelers met een veel hogere ranking!

Wanneer?
Op onderstaande vrijdagen, vanaf 20 uur.
5 mei
12 mei
19 mei
26 mei
2 juni

Voor wie?
Voor iedereen die het leuk vindt nog even door te tafeltennissen, en ook voor recreanten! Je hoeft geen lid te zijn van Avanti, iedereen is van harte welkom. Gezelligheid staat deze avonden voorop.
Mocht je geen team hebben, kun je ook gewoon alleen komen, dan proberen we ter plaatse nog een team te vormen. Ook als je niet alle vrijdagen aanwezig kunt zijn, ben je van harte welkom. Echter moet je wel minimaal 3 keer hebben meegespeeld om op de ranglijst te komen.

Opgeven?

Ga naar:

www.ttvavanti.nl/zomercompetitie

Vragen? arnoutvandentop@gmail.com

---
---