Nieuwsbrief 06 april 2017

Programma zaterdag 8 april

Aanstaande zaterdag 8 april spelen de landelijke teams voor de laatste keer dit seizoen thuis. Alles op alles zal worden gezet om met een overwinning afscheid te nemen van het thuispubliek. Dit geldt zeker voor Avanti 2 en 3 die hun koppositie in de 3e divisie verdedigen.

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen aan de Sportparklaan in Hazerswoude en gratis te genieten van toptafeltennis.

Avanti 1 (H) - Pecos 1

Avanti 1 (D) - SVE 1

Avanti 2 - ODT 1

Avanti 3 - Twenty-one Up 1

Na afloop is er een overheerlijke BBQ verzorgd door ons onvolprezen Eetcafe-team!

Jeugdnieuws

Ook onze jeugdteams spelen aanstaande zaterdag thuis. Aanvang 10.30 u.

In de 2e klasse staat Avanti 1 slechts 3 punten achter koploper VVV. Volop kansen dus nog voor Tim, Annabel, Dave en Kirsten! Spinmill uit Aarlanderveen komt op bezoek.

Avanti 2 met Joep, Glenn en Wesley staat op de 3e plaats in de 5e klasse en speelt tegen hekkensluiter Pijnacker.

Avanti 3 is koploper bij de Pupillen A. Ricardo, Ferry (zie foto), Ruben en Collin komen achter de tafel tegen de nummer 3 Salamanders.

Avanti 4 tenslotte staat onderaan bij de Pupillen B, maar heeft nog aansluiting met de nrs 4 en 5. Benieuwd dus of Martijn, Jochem, Esmee en Ahmad  tegen Salamanders punten kunnen scoren.

Kersvers bestuurslid Technische Zaken Simon Goessens is zaterdag aanwezig om kennis te maken met de jeugdleden en de ouders. Kom dus gezellig even langs voor een kopje koffie!

Pubquiz voor het goede doel!

Op vrijdag 21 april wordt er een pubquiz georganiseerd voor het goede doel. Bestuurslid en speler van Heren 1 Simon  Goessens gaat namelijk op 1 juni, samen met 7 collega’s, de Alp d’Huez proberen 6 maal op te fietsen om geld op te halen voor kankeronderzoek.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat één op de drie mensen in Nederland ooit in zijn leven te maken krijgt met kanker. Daarom is meer onderzoek nodig!

Vorm met vrienden/familie/kennissen/je betere helft een team (max. 5 personen per team) en strijd voor de eeuwige roem!

Wat:                            Pubquiz

Waar:                          TTV Avanti

Wanneer:                     Vrijdag 21 april 2017

Tijdstip:                        Inloop 19:00, start: 19:30u, sluiten: 21:30u

Aanmelden:                  simongoessens@gmail.com of bel 0623895750

Inschrijfgeld:                 per persoon 10 euro

De opbrengst wordt volledig gedoneerd aan het KWF. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, dus wees er snel bij! Kan je er niet bij zijn, maar wil je wel een bijdrage doen? Dat kan! Je kan ook bij Simon wijn kopen of doneren via https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/simongoessens

Plantenverkoop

De jaarlijkse tuinplantenverkoop bij tafeltennisvereniging Avanti in Hazerswoude-Dorp staat weer voor de deur. Ook bij de 42ste editie is er weer volop keuze uit het ruime assortiment: haagplanten, schaduwplanten, hulst, buxus, coniferen, bodembedekkers, rozen, wilgen, klimplanten, rhododendrons, hangplanten, tuinbloeiers, vaste planten en heesters. De planten komen rechtstreeks van de kweker en zijn van 1e kwaliteit. Deskundigen staan klaar om advies te geven. De planten worden verpakt, zodat uw auto schoon blijft.

Wanneer?

– Donderdag 27 april (10:00 – 16:00 uur)
– Vrijdag 28 april (13:00-21:00 uur)
– Zaterdag 29 april (9:00-14:00 uur)