Nieuwsbrief 09 maart 2017

Aankondiging: Super saturday!

Aanstaande zaterdag 11 maart is het weer zover. De teams van Avanti spelen na lange tijd weer een thuiswedstrijd! Strijd, spanning, sfeer en vooral goed tafeltennis zijn de steekwoorden voor komende zaterdag. Het programma in de SafeCon Arena is als volgt.

1e divisie kampioenspoule:
Dames 1 – Dedemsvaart 1
Heren 1 – Hercules 1 (koploper!)

3e divisie:
Heren 2 – Megacles 1
Heren 3 – Hotak '68

De wedstrijden beginnen als vanouds om 15.00 uur

Jeugdteams ook thuis
In de ochtend komen ook de jeugdteams Avanti 1, Avanti 2, Avanti 3 en Avanti 4 in actie op eigen tafel. Aanvang 10.30 uur.

Duocompetitie basisscholen van start

Op zondagmiddag 5 maart was de speelzaal gevuld met enthousiaste kinderen die meedoen met de duocompetitie voor basisscholen. Acht teams hebben zich voor deze competitie opgegeven. De competitie loopt gedurende de maanden maart en april op zondagmiddagen. Er wordt 1 keer per 2 weken gespeeld. De volgende keer is dus zondagmiddag 19 maart van 14.00-15.30 uur. Ook duo's die zich nog niet hebben opgegeven kunnen (nog) meedoen. Op zondagen dat er geen competitie wordt gespeeld, is de speelzaal open van 14-15 uur. Ouders, opa's, oma's, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom om te oefenen of gewoon een balletje te slaan.

Doe mee aan onze club-enquete over aanpassing competitieopzet!

De NTTB West buigt zich op dit moment over de competitievormen die het de komende jaren wil gaan aanbieden. Het dalende aantal leden baart de NTTB zorgen en men is aan het inventariseren of een alternatieve competitie-opzet vereist is.

Uiteindelijk draait het natuurlijk om de spelers: Wat willen de spelers die landelijk of afdelingscompetitie (willen) spelen? Om dit voor onze club te inventariseren hebben we een aantal vragen opgesteld. Graag willen we jouw mening horen! Door mee te doen help je Avanti om jullie zo goed mogelijk te vertegenwoordigen in het overleg met de NTTB. We zullen de uitkomsten terugkoppelen in de nieuwsbrief van volgende week. Invullen kost niet meer dan een paar minuten van je tijd. Klik op: www.ttvavanti.nl/enquete-competitievormen.

Dank voor je medewerking!