Nieuwsbrief 25 januari 2017

Aankondiging: Super saturday!

Aanstaande zaterdag is het weer zover. De landelijke teams van Avanti gaan het seizoen openen met een thuiswedstrijd! Strijd, spanning, sfeer en vooral goed tafeltennis zullen ook dit seizoen weer de steekwoorden zijn voor de zaterdag. Het programma in de SafeCon Arena is als volgt.

1e divisie kampioenspoule:
Dames 1 – Zwolle 1
Heren 1 – Bit.nl 1

Een lastige start voor onze vlaggenschepen. Zwolle werd vorig seizoen kampioen in dezelfde poule als onze heldinnen, terwijl Bit het enige team was waar ons mannenteam niet van wist te winnen. Een loodzware opening dus!

3e divisie:
Heren 2 – Hilversum 3
Heren 3 – Kluis 1

Beide herenteams gaan proberen een gooi naar de titel te doen dit seizoen. Met Hilversum en (vooral) Kluis komen er gelijk gevaarlijke outsiders op bezoek. Het zal afwachten worden hoe de Avanti talenten uit de winterstop zijn gekomen, maar zeker is dat er weer flink wat spectakel te zien zal zijn op tafels 3 en 4.
Alle wedstrijden beginnen zoals altijd om 15:00 uur en de teams hopen op veel publiek. Een hapje en een drankje staan klaar voor eenieder en de bitterballen zullen ook weer rondgaan. Hopelijk mogen we u begroeten aanstaande zaterdag!

In de ochtend spelen ook de jeugdteams Avanti 1, Avanti 3 en Avanti 4 hun seizoensopening. Aanvang 10.30 uur.

Speelzaal zondagmiddag open!

Ook komende zondagmiddag is de speelzaal van  Avanti open van 14.00 – 15.00 uur. Behalve de leden zijn ook alle basisschoolleerlingen,  hun papa’s, mama’s, zusjes en broertjes welkom om te komen tafeltennissen. Iedereen is welkom. Afhankelijk van de opkomst zullen er wedstrijdjes worden georganiseerd. Vrij spelen mag natuurlijk ook!

Martin Groenewold naar het WK Pingpong

Icoon van Avanti Martin Groenewold speelt dit weekend in Londen de WK PingPong (tafeltennis met een plank). In Alexandra Palace (bekend van het Darten) zal ons erelid proberen een gooi te doen naar de wereldtitel. De vorm is uitstekend getuige zijn 1e plaats op het NK in Hilversum.

Zaterdag zullen bij Avanti de standen en waar mogelijk beelden live getoond worden van Martin in de kantine. Kom vooral dus naar Avanti zaterdag om Martin aan te moedigen in combinatie met een bezoek aan onze landelijke vlaggenschepen. Martin heel veel succes dit weekend en we hopen je op te halen met een grote beker op Schiphol!