Nieuwsbrief 04 januari 2017

Huldiging Martin Groenewold bij Nieuwjaarsborrel!

Tijdens de Nieuwjaarsborrel van Avanti, die op zondag 8 januari  van 16.00-18.00 uur wordt gehouden, zal de kersverse wereldkampioen Martin Groenewold gehuldigd worden. Martin won op dinsdag 27 december 2016 voor de 2e keer  het WUTTO-Wereldkampioenschap ‘standard bats’. Bij deze zuivere vorm van tafeltennis wordt gespeeld met identieke bats - plankjes met korte noppen - en gebruikt iedereen het bat dat op de tafel beschikbaar is. De vorige keer dat Martin het WK won was in 2008.

Martin gaat eind januari naar Londen waar op 28 en 29 januari het World Championship of Ping Pong wordt gehouden – een toernooi met 64 spelers en een prijzenpot van 100.000 dollar. Bij deze kampioenschappen wordt gespeeld met blauwe schuurpapierbats. Locatie is het welbekende Alexandra Palace (in de volksmond ‘AllyPally’), waar op 2 januari jongstleden Michael van Gerwen wereldkampioen darts is geworden.

Speelzaal zondagmiddag open!

Vanaf zondagmiddag 8 januari is de speelzaal van  Avanti op zondagen open van 14.00 – 16.00 uur. Behalve de leden zijn ook alle basisschoolleerlingen,  hun papa’s, mama’s, zusjes en broertjes welkom om te komen tafeltennissen. Iedereen is welkom. Afhankelijk van de opkomst zullen er wedstrijdjes worden georganiseerd. Vrij spelen mag natuurlijk ook!

St. Michaelschool kampioen van de basisscholen van Hazerswoude

Woensdag 28 december organiseerde  TTV Avanti de Hazerswoudse Kampioenschappen Tafeltennis voor basisscholen. Meer dan 60 enthousiaste deelnemers en vele ouders als supporters zorgden voor een gezellige sfeer in de Safecon Arena. Na een bloedstollende strijd  was het uiteindelijk de St Michaelschool die nipt de wisselbeker wegkaapte voor de neus van uittredend kampioen De Tweeklank. De St. Michaelschool mag  zich hiermee een jaar lang Kampioen van Hazerswoude   noemen!

Uitslag Koppelklaverjassen

Heb je meegedaan aan de Open Hazerswoudse Koppelklaverjas-kampioenschappen! Het was weer erg gezellig! De winnaars van 2016 zijn Didi van Dijk en Karlijn vd Geest met maar liefst 6329 punten..

Voor de overige uitslag klik je op de volgende link:  http://www.ttvavanti.nl/uitslag-koppelklaverjassen-2016/

Gelukkig Nieuwjaar!