Nieuwsbrief 2 december 2016

---

Nog 8 dagen!

Jubileum

Zaterdag 10 december viert TTV Avanti haar 55ste jubileum! Iedereen die ooit lid is geweest van Avanti is van harte welkom. Opgeven kan nog tot en met 3 december, dus wees er snel bij!
Ook als je niet bij het toernooi bent, maar wel bij het feest, vinden wij het vanwege organisatorische redenen fijn als je je even aanmeldt. Dat geldt dus ook voor huidige leden!

Aanmelden & meer info:
http://www.ttvavanti.nl/jubileum/

Read more.

---
Topwedstrijden voor Heren 1 en Dames 1

Spannend laatste competitieweekend!

Aanstaande zaterdag speelt Heren 3 om het Kampioenschap in de 3e divisie. Er wordt aangetreden tegen Amstelveen 1. De directe concurrent SKF staat op 3 punten en speelt tegen de nummer laatst HTTV. Er is een 8-2 overwinning nodig voor Patrick, Steven, Vincent en Marcel om promotie naar de 2e divisie af te dwingen. Kom onze jongens aanmoedigen in Amstelveen! De wedstrijd begint om 14.30 u. Heren 2 gaat een uiterste poging wagen tegen mede-degradatiekandidaat Never Despair om in de 2e divisie te blijven, terwijl onze standaardteams bij de Heren (uit tegen Middelburg) en de Dames(uit tegen Vriendenschaar) de laatste competitieronde ingaan terwijl zij zich al hebben verzekerd bij de bovenste 3 paatsen. Deze geeft komend seizoen recht op een plaats in de kampioenspoule van de eerste divisie.

Read more.

---

Open Hazerswoudse Tafeltenniskampioenschappen!

De Open Hazerswoude Tafeltennis Kampioenschappen 2016 komen er weer aan. En wel op vrijdag 16 december. Vanaf 3e divisie niveau is iedereen van harte welkom!

Aanmelden & meer info:
http://www.ttvavanti.nl/open-hazerswoudse/

---
---