Zwaar weekend landelijke teams

Zwaar weekend landelijke teams

Afgelopen zaterdag speelden de landelijke teams gezamenlijk thuis. Dames 1 en Heren 1 gingen beiden onderuit, terwijl Heren 2 zich tevreden moest stellen met een gelijkspel.

Dames 1 verloor in de play-offs van de 1e divisie met 2-5 van Disnierats. Beide punten kwamen van Anthira van Wensveen. Christel Petiet en Sharon van Zelderen kwamen helaas niet tot winst. Door deze nederlaag staan de dames met nog twee wedstrijden te gaan op een 4e plaats. De achterstand op de nummer 1 bedraagt twee punten. Alles is nog mogelijk!

Heren 1 verloor in een zwaar gevecht met 3-4 van Scyedam. Martin Groenewold wist door sterk spel 2 knappe zeges te boeken. Vincent Swart wist hier 1 punt aan toe te voegen. Olaf Stolwijk kwam niet tot winst. Ondanks de nederlaag tegen de directe concurrent staan de Heren nog steeds op een ‘veilige’ 6e plek in de 1e divisie. De voorsprong op Scyedam bedraagt echter slechts 1 punt…

Heren 2 speelde met 5-5 gelijk tegen Hercules. Steven Pouw en Bjorn Pluijm kwamen beiden tot tweemaal winst. Edu Lamtara voegde hier het 5e punt aan toe. Het tweede staat op de 6e en laatste plaats in de 2e divisie met 7 punten onder de streep. Handhaving is in theorie nog mogelijk, maar hiervoor dient wel tweemaal ruim gewonnen te worden.

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail