Verslag eerste rondes jeugdcompetitie

Net als de landelijke seniorenteams mochten onze jeugdteams weer aan de bak op 17 september. Hieronder een verslag van de eerste twee competitierondes.

Het eerste team komt net als in het voorjaar uit in de promotieklasse. Joep, Stijn en Martijn verloren in de eerste thuiswedstrijd nipt van Taverzo: 4-6. Joep haalde 2 punten binnen, Martijn 1 en het dubbel ging ook naar Avanti. Stijn bleef met lege handen achter.

Afgelopen weekend stonden er twee competitiewedstrijden op het programma voor Joep en Martijn. De boys spelen dit seizoen mee bij de senioren om ervaring op te doen. Waar Martijn afgelopen vrijdagavond voor de tweede keer mee speelde, maakte Joep zijn seniorendebuut. Joep wist knap alle drie zijn ervaren tegenstanders te verslaan! Martijn wist ook 1 tegenstander te verschalken. Op zaterdagochtend gingen onze boys naar Vriendenschaar. Joep hield zijn goede vorm van de avond ervoor vast: 2 winstpartijen voor hem. Martijn won er 1 en Stijn wist helaas geen pot te winnen. Eindstand: 7-3 verlies.

Team 2 speelde hun openingswedstrijd in de derde klasse tegen VVV 1. Het werd een mooie teamprestatie. Bianca, Martijn en Jesse wisten allemaal 2 potten te winnen. Het dubbel ging naar VVV en zo kwam er een 6-4 overwinning uit de bus rollen. 24 september mocht dit drietal op bezoek bij Scyedam. Jesse was goed op dreef en won zijn partijen. Bianca haalde 2 punten binnen en Martijn moest zijn tegenstanders feliciteren. Het dubbel werd gewonnen en zo werd er weer met 6-4 gewonnen.

Het derde team komt dit seizoen uit in de vijfde klasse. De 3sjes, Silke, Simon en Siep, mochten het opnemen tegen VVV 2. Simon had gelijk de vorm te pakken en bleef knap ongeslagen. Siep won 2 partijen en ook Silke wist 1 punt te pakken. Het dubbel werd binnengesleept en zo kwam er een 7-3 overwinning op het scorebord. De boys zitten een poule van 5 en hadden in de tweede ronde vrij.

Aankomend weekend staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Blijven Martijn, Joep en Stijn nu aan de goede kant van de score? Weet team 2 de goede lijn door te zetten? En zit er weer een overwinning in het vat voor team 3? Kom het zien in de SafeCon arena! Starttijd: 10:30.

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail