Uitslagen Landelijke Teams

Uitslagen Landelijke Teams

Zaterdag 2 oktober stonden er uitwedstrijden op het programma voor de landelijke teams. Dames 1 en Heren 1 hadden een dubbele ontmoeting in Zoetermeer, terwijl Heren 2 een wat langere reis voor de boeg had richting Venray.

Dames 1 verloor na een 2-3 voorsprong met 4-3 van Taverzo. Christel Petiet speelde niet onverdienstelijk, maar verloor 2x net aan. Anthira van Wensveen won en verloor een pot. Nena Zantman wist op karakter 2 zwaarbevochten overwinningen uit het vuur te slepen. Helaas was dit door het verloren dubbelspel niet genoeg voor de winst.

Heren 1 had tegen Taverzo te maken met eenzelfde scenario als de dames. Martin Groenewold wist bij een 3-2 voorsprong niet door te pakken tegen het jonge talent Ivan Kahn. Daarna werd het beslissende dubbelspel verloren door Olaf Stolwijk en Vincent Swart. Zowel Olaf, Martin als Vincent wisten allen eenmaal te winnen in het enkelspel. Uitslag: 4-3 verlies.

Heren 2 won onder leiding van uitblinker Bjorn Pluijm met 4-6 van Red Stars. Na een lange absentie wist Bjorn 3x overtuigend te winnen. Bernou Wagenaar en David Saunders voegden hier beiden 1 overwinning aan toe. Het dubbelspel werd ook gewonnen door het sympatieke duo Bjorn en David.

Door deze uitslagen bivakkeren de landelijke teams momenteel in het brede midden. Alles is nog mogelijk dit seizoen!

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail