Uitslagen 3e speelronde in vogelvlucht

Uitslagen 3e speelronde in vogelvlucht

Een moeilijke speelronde voor de Avanti teams…

Op bezoek bij Tempo Team in Amsterdam verloor Avanti 1 met 7-3. Steffen Greup kende een moeilijke rentree en kwam tot 1 overwinning. Ook vaste spelers Ronald Vijverberg en Vincent Swart kwamen niet verder dan 1 overwinning. Helaas werd het dubbelspel na een grote voorsprong nipt verloren.

Avanti 2 verloor in de 3e divisie uit bij DOV met 6-4. Kopman Gideon Herschel won keurig 2 van zijn 3 wedstrijden. Dennis Roggeveen en David Saunders weten nog niet helemaal aan de torenhoge verwachtingen te voldoen en kwamen beiden niet verder dan 1 overwinning.

In de afdeling kwam Avanti 3 in de hoofdklasse tweemaal in actie en dit resulteerde in twee mooie overwinningen. Het Centrum en De Treffers moesten er respectievelijk met 4-6 en 1-9 aan geloven tegen de dadendrang van Edu, Roy, Bernou en Nena. Vooral de uitstekende overwinningen van nieuwkomer Roy zijn een eervolle vermelding waard. Avanti 4 verkeerd nog niet in haar beste vorm in de 1e klasse getuige de 6-4 nederlaag bij TOG. Vooral van de uiterst degelijke Daniel Choi mag er worden verwacht dat hij zich de volgende keer niet tevreden stelt met 1 overwinning. Het sterk gestartte Avanti 5 kreeg haar eerste nederlaag (8-2) te verduren in de 1e klasse tegen Vriendenschaar. Chanel Verschoor wist de spreekwoordelijke eer te redden met haar overwinning in het enkelspel. Tot slot wist Avanti 6 thuis met 7-3 te winnen van ATTC. Martijn Hogenboom won bij zijn 2e wedstrijd in de senioren wederom een wedstrijd. Linda Morssink wist met sterk spel 3x overtuigend te winnen. Ondanks die 3 overwinningen is zij net geen speler van de week geworden…die eer gaat naar Joep Vis! Bij zijn debuut bij de senioren won hij al zijn wedstrijden! Dat smaakt naar meer…

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail