Uitslagen 1e speelronde Najaar 2022

Uitslagen 1e speelronde Najaar 2022

De eerste speelronde van het seizoen is wisselend verlopen voor de senioren teams van Avanti. Waar de een de vorm al flink te pakken heeft kunnen anderen nog wel wat training gebruiken…

Avanti 1 uitkomend in de 2e divisie kende een prima start met een 7-3 overwinning tegen Swift. Uitblinker Ronald Vijverberg won zijn 3 partijen met subliem spel. Vincent Swart speelde moeizaam, maar won toch tweemaal. Steven Pouw wist bij zijn debuut in het eerste eenmaal te zegevieren. Gezamenlijk wonnen Steven en Vincent ook het dubbelspel.

Avanti 2 kende een valse start in de 3e divisie. Er werd met 2-8 verloren van Pecos. Gideon Herschel en invaller Peter Plandsoen wisten beiden eenmaal te winnen. Dennis Roggeveen moest nog op gang komen en verloor ietwat ongelukkig tweemaal diep in de 5e game.

Nieuw in deze rubriek is een kijkje in de afdeling. Avanti 3 ging thuis met 0-10 onderuit tegen het voor de hoofdklasse veel te sterke Gorkum 1. Roy Kastelein, Nena Zantman en Bernou Wagenaar kwamen niet verder dan gamewinst. In de 1e klasse verloor Avanti 4 ietwat verrassend uit bij Rijnsoever met 6-4. Andre Wiersma en Arnout van den Top kwamen beiden tweemaal tot winst. In dezelfde klasse wist Avanti 5 uit bij Overschie met 3-7 te winnen. Een mooie teamprestatie van Wouter Pouw, Chanel Verschoor en Gerben Eeuwens die ieder tweemaal het zegegebaar mochten maken. In de 3e klasse kwam Avanti 6 thuis tegen Phoenix tot een 7-3 overwinning. Eric Kneulman won driemaal, Linda Morssink tweemaal en Martijn Hogenboom wist bij zijn debuut bij de senioren ook een keer te winnen!

Tot slot zijn de Duo teams sterk begonnen aan het seizoen. Duo 1 wist in de 2e klasse met 2-3 te winnen bij De Repelaer. Theo Punter zorgde voor twee punten en Johan Langelaar voegde hier het derde punt aan toe. Duo 2 wist in de 5e klasse thuis met 4-1 te winnen van Smash. Jan Verbakel en Gerwin Bomhof bleven beiden ongelslagen.

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail