Tussenstand Senioren Teams

Tussenstand Senioren Teams

Halverwege de najaarscompetitie van 2022 staat er voor de Avanti teams veel op het spel. Wie wordt er kampioen en wie weet de meubelen te redden?

Avanti 1 heeft het in de 2e divisie onverwacht zwaar en staat op een 5e plek. Er is nog voldoende kans op handhaving aangezien de achterstand op de veilige 4e plek slechts 1 punt bedraagt. Onder leiding van kopman Ronald Vijverberg en met steun van het Azzuri publiek zal er alles aan gedaan worden om handhaving te bewerkstelligen…

Avanti 2 staat er in de 3e divisie niet goed voor. Mede door blessures en coronaperikelen bezet men de 6e en laatste plaats. De 7 punten achterstand op de 4e plek lijken een brug te ver, maar een wederopstanding van dit getalenteerde team met toptalent Dennis Roggeveen in de gelederen valt niet uit te sluiten.

Avanti 3 bezet in de hoofdklasse keurig de 2e plek. Het kampioenschap is voor dit seizoen niet mogelijk, maar mooie overwinningen van onder andere Roy Kastelein kan men consequent aanschouwen. Avanti 4 en Avanti 5 doen het beiden verdienstelijk in de 1e klasse en lijken af te ‘Stevenen’ op handhaving. Uitblinker Arnout van den Top zal bij Avanti 4 vaak genoeg opgesteld moeten worden terwijl bij Avanti 5 Tim van der Lans een mooie ontwikkeling doormaakt. In de 3e klasse doet Avanti 6 het geweldig! Onder aanvoering van kopvrouw Linda Morssink en talenten Joep Vis en Martijn Hogenboom is dit team goed op weg om kampioen te worden!

In de duo competitie staat Duo 1 er goed voor in de strijd om handhaving. De verwachting is dat dit onder leiding van penningmeester Theo Punter ook wel zal lukken. Tot slot hebben Duo 2 en Duo 3 beiden nog een goede kans om kampioen te worden in de 5e klasse!

 

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail