Tussenstand jeugdcompetitie

De jeugdcompetitie is inmiddels halverwege. Hieronder een kort verslag over hoe onze jeugdteams ervoor staan.

De boys van team 1 herpakten zich goed na twee nipte nederlagen in de eerste rondes. Op de derde competitiedag bleven ze namelijk aan de goede kant van de score: er werd met 6-4 gewonnen van Rijnsoevers. Joep bleef ongeslagen, Martijn pakte 2 punten en ook Stijn wist een wedstrijd te winnen. De week erop wist alleen de in vorm verkerende Joep punten te pakken. Hij won zijn partijen, Martijn en Stijn moesten hun tegenstanders feliciteren. Eindstand: 7-3 verlies tegen Salamanders. In ronde 5 ging het weer een stuk beter: Vriendschaar 2 werd met 8-2 aan kant gezet. Joep en Martijn wonnen hun wedstrijden en ook Stijn won er 2. Halverwege staat dit team op een vierde plek en het gat met de nummer 3 is 7 punten. Een plek opschuiven lijkt op deze manier lastig, maar wellicht weten de boys te verrassen in de tweede helft van de competitie!

Het tweede team begon sterk met twee overwinningen. De derde ronde kwam er zand in de motor: Tavernie ging naar huis met een 7-3 overwinning. Jesse won 2 wedstrijden, Bianca wist hier een punt aan toe te voegen. Martijn had zijn dag niet en bleef met lege handen achter. In ronde 4 viel het ook net verkeerd uit voor team 2. Twenty-one up won met 7-3. Deze uitslag is echter wel geflatteerd: de drie gespeelde vijfsetters gingen allemaal naar het team uit Rotterdam. Team 2 staat halverwege op de vierde plek in een poule van 5 en het kan nog alle kanten op: de nummer 2 heeft maar 3 punten meer.

Het derde team won hun tweede wedstrijd met 6-4. Micha bleef ongeslagen, Julijan en Silke wonnen een pot. Het dubbel ging ook naar Avanti. De derde ronde werd er nipt met 6-4 verloren. Kopman Micha won er 3 en het dubbel werd overtuigend gewonnen. Julijan en Silke konden deze ronde geen potten breken. Met een wedstrijd minder gespeeld te hebben vinden we dit team op de vierde plaats met twee punten achter de koploper. Dit ziet er goed uit voor de boys en we gaan zien of ze de goede lijn vast kunnen houden!

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail