Strakke zeges 1e teams

Strakke zeges 1e teams

Afgelopen zaterdag stond er voor Dames 1 en Heren 1 een dubbele ontmoeting op het programma uit bij SVE in Utrecht. Heren 2 trad thuis aan tegen Entac. 

Dames 1 won keurig met 5-2 van SVE. Christel Petiet en Nena Zantman speelden sterk en wonnen beiden 2 enkelspelen. Sharon van Zelderen ging 2x onderuit (zij het eenmaal nipt), maar wist wel de basis te leggen voor winst in het dubbelspel. Door deze overwinning staan de dames op een 3e plek in de 1e divisie. Met nog 1 wedstrijd te gaan in het reguliere gedeelte van de competitie lijkt een plek bij de beste 4 teams goed mogelijk. Play-offs naar de eredivisie zijn binnen handbereik voor de talentvolle dames!

Heren 1 wist net als de dames met 5-2 te winnen van SVE. Ronald Vijverberg vocht voor wat hij waard was, maar kwam tekort voor winst. Olaf Stolwijk en Vincent Swart wisten beiden met overtuigend spel tweemaal te winnen. Gezamenlijk wonnen Olaf en Vincent ook het dubbelspel. De heren staan door deze overwinning nog altijd op een veilige 6e plek in de 1e divisie.

Heren 2 ging thuis met 2-8 ten onder tegen Entac. De heren begonnen nog goed met twee zwaarbevochten overwinningen van Edu Lamtara en David Saunders. Daarna was de koek helaas op. Bernou Wagenaar kwam niet tot winst. Door deze nederlaag zijn de heren gezakt naar de 6e en laatste plaats in de 2e divisie met een achterstand van 7 punten op de nummer 4. Het degradatiespook ligt op de loer…

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail