Sterke competitieronde jeugdteams

Afgelopen weekend werd de negende ronde van de jeugdcompetitie gespeeld. Hieronder een kort verslag hoe het onze teams verging.

Het eerste team trad aan tegen Rijnsoever. Zowel Stijn, Martijn als Joep wonnen 2 partijen. Het dubbel werd ook gewonnen. Zo kwam er een mooie 7-3 op het scorebord te staan. Een mooie teamprestatie! Met nog een ronde op de planning staan de boys op een keurige vierde plaats.

Team 2 ging op bezoek bij Tavernie. Kopman Jesse won knap zijn partijen. Bianca sleepte 2 potten uit het vuur en Martijn wist ook een punt binnen te halen. Het dubbel werd in met minimaal verschil in vijven gewonnen. Eindstand: 7-3 voor de Avantianen. Na 9 speelronden staat dit trio op een mooie derde plek.

Team 3 volgde het goede voorbeeld van de andere teams en deed daar zelfs nog een schepje bovenop. Bij het in Rotterdam spelende Alexandria werd er overtuigd gewonnen: Siep en Micha bleven ongeslagen, Julijan haalde knap 2 punten binnen en ook het dubbel werd overtuigend gewonnen. Uitslag: 9-1. De boys van dit team vinden zichzelf momenteel terug op de derde plaats.

Komende zaterdag staat de laatste uitwedstrijd op het programma. De eindklassering lijken vast te staan, maar wie weet hebben onze jonge Avantianen nog een verrassing in petto!

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail