Sponsor worden?

Een sportvereniging moet het steeds meer hebben van ‘zelfredzaamheid’. Behalve door het voeren van acties zoals maandelijks Oud Papier ophalen en de jaarlijkse Plantenverkoop, is ook sponsoring een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging.

Sponsoring bij Avanti kent twee doelen: steun van het bedrijf aan onze club en naamsbekendheid van het bedrijf binnen de lokale en regionale gemeenschap. 

De sponsorcommissie biedt diverse losstaande sponsormogelijkheden, maar heeft daarnaast ook een aantal sponsorpakketten samengesteld. Behalve de meer gebruikelijke mogelijkheden zoals shirtsponsoring, teamsponsoring, wedstrijdsponsoring, reclameborden in de zaal, advertenties in het clubblad, website etc. zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om met het personeel of zakenrelaties te tafeltennissen.

Sponsorpakketten

Onze sponsorpakketten richten zich op 3 pijlers van de vereniging: (1) De gehele club, (2) de toekomst (jeugd) en (3) de competitiespelers (de landelijke prestatieteams).

Hoofdsponsor Talent Partner Competitiesponsor
Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
Zaal krijgt naam sponsor Naamgeving Jeugdtrainingskamp Sponsoring van de landelijke teams
Communicatie (site, nieuwsbrief, periodiek verslag van standaard teams opgestuurd) Communicatie (site, nieuwsbrief, periodiek jeugdverslag  opgestuurd) Communicatie (site, nieuwsbrief, periodiek verslag van teams opgestuurd)
Teltafels Teltafels Teltafels
 Omranding Omranding Omranding
 Shirt Shirt jeugdteams
 Clinic werknemers/relaties Clinic werknemers/relaties Clinic werknemers/relaties
 Foto van eerste teams met benaming hoofdsponsor voor op kantoor Foto van jeugdteams met benaming talent partner voor op kantoor Foto van eerste teams met benaming competitiesponsor voor op kantoor
iPong tafel met logo Avanti en sponsor voor op kantoor

*Bedragen zijn exclusief productkosten.

Interesse? Stuur een mailtje naar sponsoring@ttvavanti.nl. De sponsorcommissie stuurt u graag de mogelijkheden toe en maakt desgewenst een afspraak.