Spannende wedstrijden vlaggenschepen

Zaterdag 25 september speelden Dames 1, Heren 1 en Heren 2 gezamenlijk thuis. Ruim 20 toeschouwers genoten van spannende wedstrijden in de SafeConArena.

Dames 1 won verdienstelijk met 4-3 van Tempo Team. Anthira van Wensveen won zonder gameverlies haar 2 enkelspelen. Christel Petiet en Sharon van Zelderen voegden hier beiden keurig een overwinning aan toe. Het afsluitende dubbelspel werd nipt verloren. Avanti-icoon Jeroen de Heide was zeer te spreken over de inzet van de dames.

Heren 1 verloor met 3-4 van de ‘mannelijke’ delegatie van Tempo Team. Na een slap begin met een 0-3 achterstand herpakten Olaf Stolwijk, Martin Groenewold en Ronald Vijverberg zich uitstekend en maakten er 3-3 van. Helaas werd het beslissende dubbelspel met 3-1 verloren waardoor er toch werd afgesloten met een nederlaag tegen de gasten uit Amsterdam.

Heren 2 ging hard onderuit tegen het sterke Sittard. Invaller Dennis Roggeveen ,die op Jeroen de Heide een ‘frisse indruk’ maakte, en Bernou Wagenaar wisten beiden 1 zege op hun conto te schrijven. David Saunders kwam net aan tekort. Einduitslag: 2-8

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail