Rabo Clubsupport: de stemmen zijn geteld…

Rabo Clubsupport: de stemmen zijn geteld…

Woensdagavond, 16 Oktober werd in het theater Castellum te Alphen a/d Rijn op feestelijke wijze de stemverdeling van Rabo Clubsupport onthult. Meer dan 70 lokale verenigingen waren hierbij aanwezig. Ook TTV Avanti deed mee aan deze actie van onze Rabobank Groene Hart Noord en wij werden aangenaam verrast met een gift van bijna 700 Euro.

Met Rabo Clubsupport heeft de Rabobank een nieuwe vorm van sponsoring in het leven geroepen, een deel van de winst wordt verdeeld onder de lokale clubs op basis van uitgebrachte stemmen van de leden van de betreffende Rabobank.  Dicht bij de mensen, of zoals Rabobank het zelf zegt: “De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.” En zo is het maar net!!

Het bedrag is voor ons de eerste stap naar nieuwe tafeltennistafels. Rabobank Groene Hart Noord en al de mensen die een stem op TTV Avanti hebben uitgebracht: HARTELIJK DANK!

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Attachment

IMG_2486